2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂سلامتیاااا،،رفته بودم شهرداری،کتابخونه خاتم الانبیا بودم،،،تازه اومدم

جون جون کتابخونه ام ک میری شهرداری چ خبربود

تازه اومدی من کهنه میرم 🤭

چه دلنواز اومدم اما با ناز اومدم😁
😂😂😂 امروز روز رشت بود دیگ،،،شلوغ پلوغ بود خیلی،،،جشنه

منم‌در حال حاضر شمالم

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤
جون جون کتابخونه ام ک میری شهرداری چ خبربود تازه اومدی من کهنه میرم 🤭

لیدا جون😞خیلی ناراحتم😭یه عشق ب ظاهر یکطرفه داشتم،،،لنتی فکر کنم دوس دختر داره😭خیلی افسرده شدم امروز اصن😭تمام رفتارااااش میگفت اونم نسبت ب من بی حس نیس

لیدا جون😞خیلی ناراحتم😭یه عشق ب ظاهر یکطرفه داشتم،،،لنتی فکر کنم دوس دختر داره😭خیلی افسرده شدم امر ...

فدای سرت عجقم غصه نخور قدرتوندونسته بره ب درک اعتمادبه نفس داشته باش گلم کسی ک رفتنیه بزاربره غصه نداره ک بوخودا میام عنشو درمیارم اگ غصه بخوری ایش ولش کن برو بعدی 🥴😑🤪❤

چه دلنواز اومدم اما با ناز اومدم😁
فدای سرت عجقم غصه نخور قدرتوندونسته بره ب درک اعتمادبه نفس داشته باش گلم کسی ک رفتنیه بزاربره غصه ند ...

بعدی چیه بابا😂من خداییش خیلی خودمو حفظ کردم تا ب امروز،،،پیشنهادارو رد کردم با خودم گفتم الان وقتش نیس،،،ولی این بشررررر،،،نمیدونم چی بگم