2789
عنوان

مشهدیااااا

70 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ، برا آقا داداشام دنبال دختر خوب میگردیم . سه تا داداش دسته گل داریم . یکی متولد ۷۰ یکی متولد ۷۲ و یکی متولد۷۷ سه تاشونم اعلام آمادگی کردن واسه ازدواج ... خونواده مذهبی هستیم مشهد اگه دختر خوب میشناسین با شرایط اجتماعی متوسط لطفا برام پیام بذارین معرفی کنین

و خدایی که به شدت کافیست...

شغلشون و درامد و تحصیلات رو بگو

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شغلشون و درامد و تحصیلات رو بگو

اولی مهندسی برق خونده مغازه مشاور املاک داره .دومی طلبه اس . سومی دانشجوی رشته حقوق در حال حاضر مغازه کیف داره . درآمد هر کدوم از شغلشون معلومه

و خدایی که به شدت کافیست...
اولی مهندسی برق خونده مغازه مشاور املاک داره .دومی طلبه اس . سومی دانشجوی رشته حقوق در حال حاضر مغاز ...

نمیدونم کار درستیه یا نه ولی من دوتا از دوستام دانشجو مشهدن 

متولد 78 

خودشون نیشابورین میخوای بدم؟

خیلی دخترای خانومین

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
آره عزیزم ممنون میشم . بیا تلگرام @rasouli1299

تلگرام نمیتونم اینستا داری بیا ایدیشون رو بدم

اینستا ندارم ایتا داری؟

نه میخوای همینجا ایریشون رو بدم؟

بیا خصوصی