2777
2789
عنوان

دلتنگمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 57 پست
اینا تو حرف راحته تا توی موقعیتش نباشی درک نمیکنی منم مث اسی ده روزه رفته هرشب خوابشو میبینم فقط

اینا تجربه ست ک گفتم، من وقتی نظر میدم ک تو موقعیتش بودم پس تحربه کردم وگرن ب خودم اجازه نمیدم حرف بزنم دوست عزیز . . 

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
 همینه دیگه مشکل ما زنا همینیم که فقط به حرف دل گوش میکنیم نه به حرف عقققققققل ....قبول داری؟

اره...

عقلم میگ بیخیالش ولی دلم میگ نه نمیتونم.. اگ ب عقل گوش میدادم خیلی وقت پیش از زندگیم پاکش کردخ بودم

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کنار نیومدم انگار ی تیک از وجودم کنده شده خلا نبودشو حس میکنم خیلیا بد اون اومدن وارد زندگیم بشن اما ...

میفهممت درکت میکنم امشب تاپیک توراخوندم یاد خودم افتادم حالم خیلی گرفته شد😔😔😔

اگه دوستت داشته باشه اونم نمیتونه دوریتو تحمل کنه و برمیگرده کسی که عاشق باشه هر کاری میکنه من وقتی ...

هعی خدا... ای کاش مال من برمیگشت مث شما

من هیچوقت بد نبودم براش همیشه یجور بودم ک از فرشته هم خوبتر باشم همش چشم انتظار برگشتش...

میفهممت درکت میکنم امشب تاپیک توراخوندم یاد خودم افتادم حالم خیلی گرفته شد😔😔😔

برام دعا کن برگرده... بیادوو من از این چشم انتظاری دربیار کور شدم از اینک کار هر شبم گریه اس..

هعی خدا... ای کاش مال من برمیگشت مث شما من هیچوقت بد نبودم براش همیشه یجور بودم ک از فرشته هم خوبتر ...

عزیزم به نظر من همه چی باید به اندازه باشه بیش از حد خوب بودی واسش وهم برش داشته که چه خبره حالا،انشاالله هر جی به صلاحته اون بشه عزیزم ما زنا همش همینیم هر جیم میکشیم همش از این احساس لعنتیه

عزیزم به نظر من همه چی باید به اندازه باشه بیش از حد خوب بودی واسش وهم برش داشته که چه خبره حالا،انش ...

هیچوقت دلم نیومد باش بد باشم حتی خار پاش بره دست خودم نبود

حتی با اینک کلی بدی در حقم کرده ولی حاضر نیستم چیزبش شه

عزیزم به عقلت گوش کن ....اینا  تجربس دا رم خواهرانه بهت میگم من خودم سلطان شکست عشقی ام🤣😋🤣🤣

اولین باری بود تو زندگیم ک انقدر عاشق شدم تالا حسی ب کسی نداشتم اگرم بود ی حس دو روزه بود نمیدونم این چرا انقدر ب دلم نشست