2777
2789
عنوان

دلتنگمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 57 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زمان همه چیو حل میکنه. . .  کسی کسیو بخاد دنبالش میگرده ولش نمیکنه. .  اگرم رفت دنبالش ن ...

زمان چیزیو حل نمیکنه فقط کمرنگش میکنه

منم محکومم ب این سازش...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
زمان همه چیو حل میکنه. . .  کسی کسیو بخاد دنبالش میگرده ولش نمیکنه. .  اگرم رفت دنبالش ن ...

اینا تو حرف راحته

تا توی موقعیتش نباشی درک نمیکنی

منم مث اسی ده روزه رفته

هرشب خوابشو میبینم فقط

ای بابا اخه مازنا چرااینطوریم همیشه باید خودمونوکوچیک کنیم طرف رفته اگه واقعا میخواستت نمیرفت 😐

نمیخواست خب... وگرن الان اینجا بود..

ولی دلم نمیفهمه ک رفته عذادار نبودشه😔

اینا تو حرف راحته تا توی موقعیتش نباشی درک نمیکنی منم مث اسی ده روزه رفته هرشب خوابشو میبینم فقط

دقیقا اینا حرفه

من نابود شدم بعد رفتنش مرده متحرکم همه چی رو سرم خراب شد منی ک براش فرشته بودم رفت با ی دختری ک اونو بخاطر موقعیتش میخواد و ی درصد عشق منم بش نداره

ی نفر بهتر من خوشگلتر من اومد☺ خیلی میخوام برگرده ولی فقط خوابشو مییینم نمیدونم گناهم چی بود ک این ...

سخت ترین راه اما بهترین راه قیدش رو بزنی.

از فکر و ذهنت هیچوقت بیرون نمیره اما میتونی کنار بیای با نبودش.

پس اگه میبینی لیاقتتو نداشته بیخیال شو نکات منفی اخلاقی رفتاریشو مدنظرت بگیر تاازچشمت بیافته اینطوری ...

خودم میدونم چقد اخلاق بد داره هرروزم بدترشو میبینم باورت میشه میشینم براش قران میخونم اصلاح شه؟

اگه دوستت داشته باشه اونم نمیتونه دوریتو تحمل کنه و برمیگرده کسی که عاشق باشه هر کاری میکنه من وقتی عقد بودم یه ماجرایی پیش اومد که مامانم گفت الا بلا طلاق خیلی یه دنده هست این پسر من به ایم دختر نمیدم شوهرم خیلی مغروره اولش گفت نده فکر کرده بود الکی میگه مامانم بعد که دید جریان جدیه اوند خونمون دستای مامانمو بوسید کلی معذرت خواهی و اینا گفت بدونش نمیتونم نفس بکشم لطفا خفم نکن....

سخت ترین راه اما بهترین راه قیدش رو بزنی. از فکر و ذهنت هیچوقت بیرون نمیره اما میتونی کنار بیای با ...

کنار نیومدم انگار ی تیک از وجودم کنده شده خلا نبودشو حس میکنم خیلیا بد اون اومدن وارد زندگیم بشن اما نتونستم هرکس جز اون تو دلم تعریف نشده اس