سلام من 6 ماه دیگه کنکور دارم ولی هنوز یه جای درست و حسابی برای درس خوندن ندارم یعنی تو رخت خواب درس میخونم(بالشتم پشتمه پتو رومه کتاب هم رو پامه) هر بار هم خوابم میبره تلوزیون هم چسبیده به دیوار اتاقم همش صداش اینجاس یه میز کامپیوتر هم داریم که وقتی داداشم بیاد میخواد با کامپیوتر کار کنه نمیشه از اون استفاده کنم همش هم صدای تلوزیون یا رادیو یا صدای آهنگ یا فیلم یا هر چیز دیگه ای که داداشم داره میبینه میاد میخوام این یه ماه که امتحان ترمه برم کتابخونه ولی مامانم قبول نمیکنه(یه دختری رو اونجا دیده که به نظافتچی نخ میداده) میگه آدمای اونجا خوب نیستن بهشم گفتم دخترونه و پسرونه جدان ولی میگه رفتنه که جدا نیستین من کلی جوش دارم همچنین جوش سرسیاه رو دماغم پشمامم نمیخوام نمیزنم آخه یارو از چی من خوشش بیاد نمیدونم چرا مامانم فکر میکنه یارو باید با دیدن من دست و پاش بلرزه
آخه الآن هم که دارم مینویسم صدای تلوزیون میاد تمرکز ندارم چه برسه بخوام درس بخونم مشاورمون با اولیا جلسه گذاشته از کل حرفایی که زده فقط فهمیدن فله ای نخونه + از دی شروع کنه
اونجاش که میگه تو یه مکان ساکت پشت میزی که کسی رفت و آمد نکنه رو به دیوار سفید باشه گوشی دم دستتون نباشه میز یه خورده شیب داشته باشه که رو میز خیمه نزنه درس بخونه رو کلا گوش ندادن
حالا هم که بهشون میگم میگن یه میز بردار( میز های مبلمان هال) رو اونا درس بخون 😑😕 بعد هم صحبت خرید میز شد که بابام اصلا قبول نمیکنه
راستی اول قبول کرده بودن که من برم به خاطر همین من زنگ زدم به دوستم باهاش اوکی کردم فردا برم حالا چجوری بگم قبول نمیکنن؟😢😡
مشاور هم گفته ازم راضیه به خاطر اینکه من روز قبل قلم چی خودمو تیکه تیکه میکنم اون درسایی که اگه کم بزنم میکشنم رو جمع میکنم، ولی فله ای ،بعد میرم میزنم ،مشاور هم ازم راضیه، مامانمم به همین کفایت میده میگه با همین فرمون برو جلو، بعد که کنکور (دور از جونم خدا نکنه زبونم لال) رتبه م نا جور بشه ناراحت میشن فک میکنن چون کلاس کنکور میرم باید رتبه 1 کنکور بشم(که خب حق دارن)
خلاصه کمک کنین چیکار کنم برم؟ نرم؟ به دوستم چی بگم؟ با مدل خوندنم چیکار کنم؟
یه کتابخونه دیگه هم هست که خیلی زود میبنده نمی ارزه یعنی 6 رفته بودیم بسته بود
یه کتابخونه عااالی هم هست که نیم ساعت راهشه