2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش نخواسته یا قسمتت نشده باکسی باشی همون روز البته جدیدا مردا زرنگ شدن روز نزدیک ولنتاین رو ...

نه بابا من شوهر دارم خخخخ مهم نیس برامون ولنتاین

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

ای جانم عزیزم دوست پسرت خودش میخره یا بهش میگی بخره اگ این چیزا رو ندونه باید بهش بگیم؟؟؟

پارسال نمیدونست اصلا اومد گفت میگم ولنتاین چیه ک همه درموردش حرف میزنن چرا قرمز 😂😂😐

براش توضیح دادم  ک چیه 

از هم دوریم ولی هفته بعدش برام ی باکس گل ابی سفارش داده بود آورده بودن شهرمون نوشته بود ابی برای من نماد عشقه😂😂

امسال نمیدونم چکار میکنه انتظاری ازش ندارم نه من نمیخرم چون باید پست کنم براش 

ی دوماه دیگه میاد اونموقعه کادو بهش میدم 

دکترگفت: چه اش هست ؟                                       گفتم توی سرش بازار مسگرهاست                                 توی دلش رخت میشورند🍂
پارسال نمیدونست اصلا اومد گفت میگم ولنتاین چیه ک همه درموردش حرف میزنن چرا قرمز 😂😂😐 براش توضیح د ...

ایول چ رمانتیک 😍😍😍😍منم میخوام 

نمیدونم اگ حرفی پیش نکشید بهش بگم یانه

ایول چ رمانتیک 😍😍😍😍منم میخوام  نمیدونم اگ حرفی پیش نکشید بهش بگم یانه

چقدر باهم صمیمی هستید ؟؟

اگه صمیمی هستی به شوخی بگو کادو میخوام 

وای دیروز روز پرستار بود نمیدونستم بهشم تبریک نگفتم هی آنلاین میشد هی ی چی میگفت شب ک شد تحمل نکرد گفت دوس داشتم از طرف تو تبریک بشنوم خیلی شرمنده شدم خاک تو سرم 😐

دکترگفت: چه اش هست ؟                                       گفتم توی سرش بازار مسگرهاست                                 توی دلش رخت میشورند🍂
چقدر باهم صمیمی هستید ؟؟ اگه صمیمی هستی به شوخی بگو کادو میخوام  وای دیروز روز پرستار بود نمی ...

الهییی عزیزم بگو ببخشید من نمیدونستم روز پرستارم داریم وگرنه اصلا یادم نمیرف 

ماباهم صمیمی ک هستیم اما تودرخواست کردن چیزی روشو ندارم بگم بگیر یابده

الهییی عزیزم بگو ببخشید من نمیدونستم روز پرستارم داریم وگرنه اصلا یادم نمیرف  ماباهم صمیمی ک ه ...

کلی ازش عذرخواهی کردم بعد بهش گفتم کادو چی میخوای گفتش گرونه  بهش گفتم عيبي نداره ميخرم گفت ويديو كال بزن ببينمت😂😂😂😐

عزيزم به شوخي بگو پ كادو من چي شد با استيكر خنده بوس بادي اينا دربيار

کلی ازش عذرخواهی کردم بعد بهش گفتم کادو چی میخوای گفتش گرونه  بهش گفتم عيبي نداره ميخره گفت ويد ...

آها مرسی عزیزم 

خوبه دوست پسرت ازت چیزی نمیخواد بابا واس من اگ نگیرم نمیگیره

آها مرسی عزیزم  خوبه دوست پسرت ازت چیزی نمیخواد بابا واس من اگ نگیرم نمیگیره

عزيزم  دوريم از هم نميشه براهم كادو بخريم اگه نزديك بوديم و همو ميديدم حتما ميخريدم من برا تولدش ساعت خريدم هنو بهش ندادم بايد تا ماه ذيگه صبر كنم بياد بهش بدن فقط عكس كادوشو نشون دادم ☹️

سالي دوبار همو مبينم سالي دوبار مياد ي هفتع ميمونه  همو چند بار ميبينيم بعد ميره 😭

ای بابا پس کی میخواین ازدواج کنین خیلی رابطه رو طول ندین

هروقت درس دوتامون تموم بشه و شرايطمون درس بشه