2777
2789
عنوان

ماشین شوهرم

414 بازدید | 21 پست

تورو خدااااااا تاپیکامو نگاه کنیدهمش درمورده ماشینه!!!!

هی این برادرشوهره خرم ماشینمونو میبرهههه ب قراااان دیگه دارم چل میشمممم😭😭😭

توروخدا ی چیزی بگین ارومم کنین بااین گرونیه بنزین😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه ماشین شوهر تو رو برادر شوهرت برده دور بزنه بر گردونه ماشین شوهر  منم چند هفته پیش اقا دزده برده دیگه اثری ازش به جا نزاشته ناراحت نباش باز یه امیدی هست برا تو که بر میگرده  

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤
اررهههه همون دیگه راضیه الهی خبرمرگشونو بیارن

نفرین نکن عزیزم،بزن ب بیخیالی،ازون طرفم هی خرج بتراش ک‌نده پول بنزین بریزه تو ماشین ک بیان ببرن

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

کاشکیییی ماله مارو هم دزد ببره ب قراااان خستم کردن 

نگو منم اینو یه بار گفتم الان اخرتش این شود خوادواده شوهر من هیچ کدوم ماشین نداشتن هرجا که میرفتن به شوهرم میگفتن مارو ببر اکثر تعطیلات هم یه باغ داشتن همش میبردنش اونجا شوده بود راننده شخصیه خوانوادش

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤
نگو منم اینو یه بار گفتم الان اخرتش این شود خوادواده شوهر من هیچ کدوم ماشین نداشتن هرجا که میرفتن به ...

ماله مام دقیقاااا همینجوره من طاقت نمیارم شوهرم باماشینش بیرون نمیره ک بنزین تموم نکنه اما این خانواده ی نفهمشش همش بیرونن ی بار گفتم چرااینقد میبرن گفت تاوقتی حونشون زندگی کنیم همینجوره 

ماله مام دقیقاااا همینجوره من طاقت نمیارم شوهرم باماشینش بیرون نمیره ک بنزین تموم نکنه اما این خانوا ...

اشکال نداره میگم به اقا دزده بیاد مال شما رو هم ببره راحت شین