2777
2789
عنوان

من چیکار کنم اخههه؟؟؟؟😭

262 بازدید | 25 پست

دوستان کمک پلییز 

پسرم فردا یک ساله میشه 

مسئله اینجاست هنوز نمیتونه تنهایی راه بره یعنی میتونه اما نمیخواد الا باید یکی دستاشو بگیره کااملا بلده اما نمیکنه 

وقتی دستاشو ول میکنم دوقدم میره حواسش میاد سرجا ک کسی دستشو نکرفته خودشو پرت میکنه رو زمین برای وایسادنم همینه دستشو ک ول میکنی خودشو پرت میکنه زمین

اولین بار ک وایساد تنهایی سریع نشست منو خالش کلی جیغ زدیم وذوق کردیم از اون ب بعد وایمیسته میبینه حواسمون بهش هست سریع میشینه میگم شاید بخاطر اونه 

یه چیز دیگم هست ک ذهنمو مشغول مرده بگم یا خیلی طولانی شد حوصلتون سررفت🙈😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو

یه بار داشت بازی میکرد سرش خورد تو دیوار برای اینکه گریه نکنه خندیدیم بهش خودشم خندید از اون روز به بعد موقع بازی سریع میره کنار دیوار سرشو میزنه به دیوار میخنده نکامون میکنه نمیدونم چطوری این عادتو از سرش بندازم🙄😶

بگو. این کاراش خیلی عادیه اما مادری دیگه نگران میشی[/QUOTE]

[QUOTE=118205542]بگو

یه بار داشت بازی میکرد سرش خورد تو دیوار برای اینکه گریه نکنه خندیدیم بهش خودشم خندید از اون روز به بعد موقع بازی سریع میره کنار دیوار سرشو میزنه به دیوار میخنده نکامون میکنه نمیدونم چطوری این عادتو از سرش بندازم🙄😶

یه بار داشت بازی میکرد سرش خورد تو دیوار برای اینکه گریه نکنه خندیدیم بهش خودشم خندید از اون روز به ...

موقعی ک سرشو میزنه نخندین اخم کن تا بفهمه خوب نیست اصلا نخندین

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️