2777
2789
عنوان

به اینم میگن زندگی

357 بازدید | 43 پست

دیروز تولد زنداداشم بود امروز ازکیک تولدش یکمی هم براما آوردن منم نخوردم گفتم بذارشوهرم بیاد باهم بخوریم قبله اینکه شوهرم بیاد پدرشوهرم اومدخونه ما وقتی رفت منم کیک روآوردم دادم به شوهرم که بخوریم،یه لحظه پرسید چرابه بابام ندادی منم گفتم مگه چقده که،بعدش گفتم من نمیخورم نگه میدارم میدم به بابات ،شوهرم بهش برخورد که باید زودترمیدادی بهش دیگه نمیشه کیک وپرت کرد زمین فش داد عصبانی شد رفت بیرون،توروخدا بگید حق باکیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید تنهایی میخوردی😏

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

حق با شماست. متاسفم! چه اخلاقی داره شوهرت... !!! 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!

واااچه شوهربی ادبی وقدرنشناسی این جواب محبتت ک براش کیک نگ داشتی.میزاشتی شب میاوردی میخوردین تاسریع پدرشوهرت نرفت ننیاوردی

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻
مگه هرچی تو خونست باید بیاری بریزی وسط😂😂😂😂😂

همینو بگو،اونروز پنج تاموز گرفته بود سه تاشو برد به بالا پدر مادر وخواهرش،دوتا هم موند دخترم خورد ماهم تماسا کردیم