2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 31 پست
ن من همش میترسم شوهرم با خانم این دوستش ک دعوتمون کرده خیلی گرم بگیره ناراحت شم الان ک فک میکنم حس م ...

شایدم گرم نگرفت از کجا میدونی من شوهرم همیشه باخانوما گرم میگیره😑براهمین قبل رفتن حدودشو مشخص میکنم😂😂😂😂

اشتباه در اشتباه  به هیچ مردی حساسیت بیش از حد نباید نشون داد چون بدتر میشن خودتو کنترل کن یا ...

رفتم اتفاقا پیش روانشناس...گف هرکسی یجوره توهم خیلی ایراد نداری گف کمال گرانباش بعضی اوقات حق داری

نمیدونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شایدم گرم نگرفت از کجا میدونی من شوهرم همیشه باخانوما گرم میگیره😑براهمین قبل رفتن حدودشو مشخص میکنم ...

یعنی بهش قشنگ میگی گرم نگیر؟میش بکی دقیقا چی میگی

منم بگم؟

رفتم اتفاقا پیش روانشناس...گف هرکسی یجوره توهم خیلی ایراد نداری گف کمال گرانباش بعضی اوقات حق داری ...

اره حق داری چون این حس توی همه خانوم ها هست توی منم هست منم حساسم خیییلی ولی خودمو کنترل میکنم نشون میدم که همه جوره اعتماد بینمون وجود داره

تو قهرمان زندگیت باباته...من اگه خودمو ببازم دیگه زندگیم قهرمان نداره... پس خودتو با من مقایسه نکن!!!
یعنی بهش قشنگ میگی گرم نگیر؟میش بکی دقیقا چی میگی منم بگم؟

اخلاق شوهر تو رو نمیدونم که من دوست شوهرم همیشه وقتی چیزیم میخواد بگه بیشتر توجه اش به خانومشه واونو نگا میکنه ولی برعکش شوهر من موقع حرف زدن به من نگاه نمیکنه فقط به دوستش وخانوم اون نگاه میکنه حرف میزنه😑منم چند بار بهش تذکر دادم که من خوشم نمیاد انگار اصلا من توجمع نیستم توهم که شوهرمی حواست به اوناس اصلا بهم توجه نمیکنی ولی دوستتو ببین چقد حواسش به خانومشه الان دیگه رعایت میکنه چون میدونه رعایت نکنه بعدش قهرودعواس😅😅

اخلاق شوهر تو رو نمیدونم که من دوست شوهرم همیشه وقتی چیزیم میخواد بگه بیشتر توجه اش به خانومشه واونو ...

من هروقت ی چیزای این مدلی ب شوهرم میگم میگ ازتوانتظار نداشتم بچه نشو...منم میترسم ادامه نمیدم همینک چون یک بارجداشدم همه اینها درمن هست...نمیدونم خیلی دلم گرفته ازین موضوع

من هروقت ی چیزای این مدلی ب شوهرم میگم میگ ازتوانتظار نداشتم بچه نشو...منم میترسم ادامه نمیدم همینک ...

چن ساله ازدواج کردین؟؟؟منم اوایل واقعا خیلیییییی حساس بودم یعنی از بچه هم بدترررررهمش سر این موضوع ها قهر ودعوا بود دیوونه ام کرده بود این رفتاراش بعدش دیدم این وسط خودم دارم خودمو داغون میکنم خودمو زدم بیخیالی اینجوری هم اون یکم بهتر شده هم خودم قبلنا خیلی گیر میدادم الان میگه اون موقع ها خیلی گیر میدادی نمیدونم چرا منم لجبازتر میشدم خط قرمزاتو مشخص کن از اول براش ولی دیگه مثل من شورشو درنیار چون حریص ترمیشه فک میکنه کیه😁

چن ساله ازدواج کردین؟؟؟منم اوایل واقعا خیلیییییی حساس بودم یعنی از بچه هم بدترررررهمش سر این موضوع ه ...

ن میدونی من وقتی ناراحتم استرس دارم همه چیو بهش نمیکم ک زده بشه 8 ماهه عقد کردیم...همیش هم هرچی ک شد سعی کردم با حرف حلش کنم ولی مبترسم د مورد این موضوع چیزی بگم مقصر خودشه یکم چون قبل اینک خونه دوستاشبریم دوتاشون متاهلن شوهرم گف این یکی زنش خیلی خوبه خیلی بهتره بااین لهتر مچ میشی اونید ازش تعریف کرد حساسیتمو زیااد کرد انگار

ن میدونی من وقتی ناراحتم استرس دارم همه چیو بهش نمیکم ک زده بشه 8 ماهه عقد کردیم...همیش هم هرچی ک شد ...

چه شباهتی😅😅😅😅😅منم شوهرم از خانوم دوستش خیلی تعریف میکرد که خیلی مدریتش خوبه واینا هنوزم که هنوزه از اون خانومه بدم میاد 😑😑به نظرمن که طبیعیه ولی منم اون موقع بهش گفتم قرارنیس من با کسی مقایسه بشم هر کی تو یه چیزی خوبه وتواناییشو داره

چه شباهتی😅😅😅😅😅منم شوهرم از خانوم دوستش خیلی تعریف میکرد که خیلی مدریتش خوبه واینا هنوزم که هنوز ...

ای خدا...مثلا این سری بودیم بیذون دعوتشون کردیم سر شام هی ب زن دوستش میگف چی میخوری اونم چن تاچیز گف یادش رف سیب زمینی سرخ کرده رو سفارش بده وقتی گارسون رف گف عه یادم رف سیب زمینی بگم زن. دوستش گف ایبابا ولش کن حالا اینهمه غذا گف ن پاشد رف دوباره ب مرده سفارش داد😐

ای خدا...مثلا این سری بودیم بیذون دعوتشون کردیم سر شام هی ب زن دوستش میگف چی میخوری اونم چن تاچیز گف ...

درسته منم باشم حساس میشم ولی شوهرت به خاطر این که شما میزبان بودین واونا مهمون به خاطر احترام اینکارو کرده اینو فراموش کن دیگه😅

درسته منم باشم حساس میشم ولی شوهرت به خاطر این که شما میزبان بودین واونا مهمون به خاطر احترام اینکار ...

اخه ب زن اون دوستش اصلا زیاد چیزنکرد ی بارگف شما چی میخورین گف کوبیده بعدش برامنم کوبیده گرف گف من سیر نشدم گفتم منم رف برا خودمون بال و کتف گرف ب این دختره باز نگف شما میخورین یا ن

ولی باز رف دوباره برااون ک سیب زمینی گرف گف شما چی میخورین بگو بگیرم

...دوسدارم توهمات من باشه اینا