2777
2789
دیشب مامان وبابام دونفری اومدن خونمون شامم خودشون اوردن😞😞بعدمرغم خریده بودن برامون بعدیسال ونیم او ...

ميفهممت

منم پارسال حامله بودم فشارم بالا بود مرتب بابام گريپ فروت ميگرفت برام جلو مادرشوهرم گفتم شوهرم بهش برخورده بود كه يعني من به فكرت نيستم بابات به فكرته مردا همينن

ای خدا ازدست مردا.تربیت خانوادگی ندارن

خانوادش که نیان چندنوع غذا بپز خیلی هواشونو دارم همیشه هم دست خالی میان فقط سبزی میدن بهمون.حالا خانواده من دستشون پررره کیسه برنج گوشت مرغ همه چی میدن .خیلی اعصابم خراب شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادش که نیان چندنوع غذا بپز خیلی هواشونو دارم همیشه هم دست خالی میان فقط سبزی میدن بهمون.حالا خان ...

درمان درد فقط دعواست.اونم دعوای بیخودی نه؛دعوای جدی .افسار زندگیتونو دست شوهرندین

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
ميفهممت منم پارسال حامله بودم فشارم بالا بود مرتب بابام گريپ فروت ميگرفت برام جلو مادرشوهرم گفتم شو ...

اررره عزیزم اخه من خیلی هواخاتوادشو دارم دلم خیلی گرفت توقع ندااشتم😭😭حتی خودشون شام اوردن 

درمان درد فقط دعواست.اونم دعوای بیخودی نه؛دعوای جدی .افسار زندگیتونو دست شوهرندین

وقتی داشت میرفت دیگه نتونستم تحمل کنم گفتم اررره توجمع میخندی زشته.بعدم چرا خانوادم که اومدن ورقت برگشت رفتارت عوض شد امروز خودشونم شامشونو اوردن که چی دادی

اررره عزیزم اخه من خیلی هواخاتوادشو دارم دلم خیلی گرفت توقع ندااشتم😭😭حتی خودشون شام اوردن 

كلا زياد جدي نگير منكه كلا ميزنم به بيخيالي،مردا بچه ان اينو هميشه به خودت بگو

انگار خانواده اون کی هستن انقدر پولددرن تاحالا یک سطل ماست ندادن خوبی خانوادمو نمیبینه انقدرم خوب باهاشون تا میکنه..توقع نداشتم براش جبران میکنم 

كلا زياد جدي نگير منكه كلا ميزنم به بيخيالي،مردا بچه ان اينو هميشه به خودت بگو

اره محلش نمیدم دیگه..بخدا بروش نیاوردم تاحالا ولی کور که نیست خوبیاشونو میبینه .ولی جبران میکنم کارشو