2777
2789
عنوان

داداشم دوباره ازدواج كرد..

767 بازدید | 32 پست

طلاق گرفته بود..٣ سالي ميشه..الان دوباره نامزد كرد..اصلا نميدونم چطور رفتار كنم با خانمش ي حس عجيبي دارم..اخه نديدمش هنوز..از منم ١٠ سالي بزرگتره..قراره عقد بگيرن برن سر خونه زندگيشون..حالا كادو عقد چي بديم،پا گشا كنيم؟من خيلي ازشون كوچيكترم زشت نيست پاگشا بگيرم؟

دوست دارم روابطمون خيلي خوب باشه باهم خودشم خيلي تمايل داره انگار كه بامون در ارتباط باشه

عزیزم اول از همه بنظرم اصلا جلوش از همسرقبلی داداشت صحبت نکنید و ناخوداگاه تعریفی یا چیزی نکنید 

مهربون باش و دخالت نکن تو زندگیشون 

تامام 😁

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كسايي كه بار دوم ازدواج كردن اذيت نشدن تو خانوتده همسرشون؟؟

مامان و بابام همش ميگن با قبلي مقايسه اش نكنيد!!اخه قبلي از بس نجوش بود و هرچي تلاش ميكرديم باش خوب باشيم نميشد برا اينم استرس گرفتم🤦🏻‍♀️

خب پاگشا بگیر داداشته اشکال نداره که هدیه هم خواستی بدی به خانومش بده ان شاالله که خوشبخت بشن

هديه چي بديم؟؟پول؟؟من خواهر كوچيكشم..هديه ام بايد از بقيه كمتر باشه؟از خواهر بزرگترم و مامانم؟يا فرقي نداره؟

كسايي كه بار دوم ازدواج كردن اذيت نشدن تو خانوتده همسرشون؟؟ مامان و بابام همش ميگن با قبلي مقايسه ا ...

یکیو میشناسم که عکس خانوم اولیه رو بهش نشون میدادن و هی ازش حرف میزدن.بابای زن اولیه رو پدرزن صدا میزدن.و...

شما اینکارو نکنین

من همین یه دونه ام!
هديه چي بديم؟؟پول؟؟من خواهر كوچيكشم..هديه ام بايد از بقيه كمتر باشه؟از خواهر بزرگترم و مامانم؟يا فرق ...

هدیه شما به نظر من به بقیه ربطی نداره

هرچقدر که در توان شماست هدیه بدین

من باشم چون داداشه ۲۰۰ میدم واسه پاگشا

یکیو میشناسم که عکس خانوم اولیه رو بهش نشون میدادن و هی ازش حرف میزدن.بابای زن اولیه رو پدرزن صدا می ...

از روی نادونی یا قصدی داشتن؟؟؟

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
هديه چي بديم؟؟پول؟؟من خواهر كوچيكشم..هديه ام بايد از بقيه كمتر باشه؟از خواهر بزرگترم و مامانم؟يا فرق ...

ببین ذفیه چی میدن برابر با اونا باشه ما ههمون باهم هماهنگ میشیم میگیم مثلا جی بخریم یه تیکه از جهازشو میخریم معمولا یا پول میدیم من برا خواهرم اب میوه گیری خریدم کادو دادم برا عیدم اومد خونمون غذاساز 😂

كسايي كه بار دوم ازدواج كردن اذيت نشدن تو خانوتده همسرشون؟؟ مامان و بابام همش ميگن با قبلي مقايسه ا ...

برادرتون چرا ازخانومش جدا شدن؟و چطوری باخودش کناراومد منظورم چطور خودشو جمع جور کرد و ب ازدواج فکرکرد؟فک میکنم سخته...داغون نشدبعد طلاقش یا عین خیالش نبود؟

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
یکیو میشناسم که عکس خانوم اولیه رو بهش نشون میدادن و هی ازش حرف میزدن.بابای زن اولیه رو پدرزن صدا می ...

واي نه بابا!!!!اون عروسمون كه پدرمونو درورد و رفت..با اين حال تا حالا كسي بهش بي احترامي نكرده!اصلا اينجور نيستيم خداروشكر

قصد داشتن.دختره رو مریض کردن.تا پای طلاق رفت طفلک

پس چرا اصن گرفتنش؟وقتی با دخترمردم راه نمیان چرا دونفر دیگ روهم بدبخت میکنن؟