مثلا چه چیزی خودم ی شغل خوب میخوام ک نشد باقیش اره خداروشکر
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
منم ۶۸هستم اره خداروشکر رسیدم فقط شغل نداشتم تا حالا خانه دار بودم ولی امروز میخوام برم جایی برا کار صحبت کنم
💫 *در کنار ما زیباتر از همیشه بدرخشید* 💫هر آنچه از یک *فروشگاه آرایشی بهداشتی* نیاز دارید را به صورت *آنلاین* سفارش دهید 📱ما اینجا هستیم تا شمارا *بدون ویزیت* برای رسیدگی بهتر *پوست و مو* 👩🏻🦰و *زیبا تر* شدن مشاوره دهیم*کیفیتی* که انتظارش رو *داری* 🤩با *قیمتی* که انتظارش رو *نداری*🤑*خریدت رو به تجربه ای خوب تبدیل میکنیم* 😌*زیبایی* تان را به رخ بکشیدچون *لایقش* هستید 😉
منم ۶۸هستم اره خداروشکر رسیدم فقط شغل نداشتم تا حالا خانه دار بودم ولی امروز میخوام برم ...
دعام کنید تو کاری که میخوام برم موفق باشم هر زنی دوست داره خودشم درامدی داشته باشه که تا الان اینو کم داشتم کارای هنری کردم که درامدی نصیبم نشد انقدر کم بود که جایی حساب نمیشد
💫 *در کنار ما زیباتر از همیشه بدرخشید* 💫هر آنچه از یک *فروشگاه آرایشی بهداشتی* نیاز دارید را به صورت *آنلاین* سفارش دهید 📱ما اینجا هستیم تا شمارا *بدون ویزیت* برای رسیدگی بهتر *پوست و مو* 👩🏻🦰و *زیبا تر* شدن مشاوره دهیم*کیفیتی* که انتظارش رو *داری* 🤩با *قیمتی* که انتظارش رو *نداری*🤑*خریدت رو به تجربه ای خوب تبدیل میکنیم* 😌*زیبایی* تان را به رخ بکشیدچون *لایقش* هستید 😉