من خیلی وقته صورتمو اصلاح نکردم قبلا خواهرم اصلاح میکرد ازدواج کرده الان ی شهر دیگه اس منم بندانداز خدیدم ولی اصلا ب درد نخورد برا همینم ی وقتایی با ژیلت زدم ی وقتاییم اصلا نزدم چون خیلی زیادم نیستن...امروز میخوام برم آرایشگاه با این موا کرم رو پوستم نمیخوابه ب نظرتون بند بندازم یا وکس کنم هم از نظر ترو تمیزی هم اینکه با کدومه دیر تر میان؟
قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻!
[QUOTE=118167223]برو ارایشگاه خواهر😶چرا نمیری اخه؟؟؟ بگو واست شمع بندازه ،هم دیر تر در میاد هم پوستت روشن میشه قبل ...[/QUOTیک سال پیش قبلا انداختم حساسیت ندارم فقط یادم نیست چندروز بعدش دراومدن
وااااااای یه زن چرا باید سیبیل داشته باشه😥😥😥 من اگه مرد بودم و زنم سیبیل داشت سیبیلاشو به آتیش م ...
عزیزم منم ابروامو خودم مرتب میکنم ولی برای خودم نمیتونم بند بندازم و توو خونه ی ما هیچکس نمیره ارایشگاه اصلاح و ابرواشونو من برمیدارم ولی برا خودم نمیتونم اصلاح کنم
عزیزم منم ابروامو خودم مرتب میکنم ولی برای خودم نمیتونم بند بندازم و توو خونه ی ما هیچکس نمیره ارایش ...
نخ اصلاح رو اندازه ی دو کف دست قیچی کن...هر دو سر نخ رو بهم گره بزن....دو تا دستات رو بکن داخل نخ یک دستت سمت راست نخ...اونیکی دستتم سمت چپ نخ باشه...بعد نخ رو بچرخون تا وسطش در هم جمع بشه دقیقا مثل اصلاحی که همیشه انجام میدی...اینطوری میتونی پشت لب و صورتتو راحت اصلاح کنی
وقتی برای دیگران بند میندازی نخ رو دور گردنت میپیچی....ولی این روشی که من بهت گفتم نخ رو دور پنجه های دستت میپیچونی و راحت میتونی موهای صورتتو خودت برداری