2777
2789
یکم صبر کن عزیزم عجله نکن منم الان تاپیک زدم دوستان گفتن چند روزی صبر کنم 

نمدونم چرا ناامیدم میخوام گریه کنم .چقدر توهم بارداری گرفته بودم .😔

دخمل نازم من و بابایی عاشقتیم .  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو دستور بیبی نوشته بعد یه هفته یا دوهفته انجام بدین...ولی بعضیا یه هفته بعد تخمک گذاری هم مثبت میشه

مرسی عزیزم  .اره روش نوشته بود .

یعنی برای منم که روز موعد منفی بوده احتمال داره سه روز بعد مثبت بشه یا بیشتر باید صبر کنم

نمیدونم عزیزم شما یکی دو روز دیگه صبر کن انشالله که مثبته

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
نمدونم چرا ناامیدم میخوام گریه کنم .چقدر توهم بارداری گرفته بودم .😔

اصلا ناامید نباش برعکس من کلی امید دارم خودش یه نشونه اس روز موعد رسیده پری نیومده اگه میومد خوب بود الان حداقل میتونی دل خوش باشی که شاید نیاد کار سنگین نکن مراقب خودتم باش انشاا... که بارداری زود بی بی زدی نا امید نباش 

اصلا ناامید نباش برعکس من کلی امید دارم خودش یه نشونه اس روز موعد رسیده پری نیومده اگه میومد خوب بود ...

راست میگیا برم امیدوار باشم

اره منم بعد سه روز زدم در جا مثبت شد  انشاالله که مثبته

برم بزنم ینی😢 انقده میترسم منفی بشه

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

بی بی برا من بازم منفی شد😭😭😭 پری هم نیومده هنوز چیکار کنم

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

اینماه برا اولین بار علامت ناف داشتم😥 ینی دیگ احتمال بارداری وجود نداره؟

درکت میکنم .تا یک هفته صبر کن بازم بیبی بزن 

مرسی جواب دادی خیلی سخته