خط دوم کمرنگه امکان اینکه فردا شب پررنگ تر بشه هست
خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤
خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤
نه فقط یکم پرولاکتینم بالا بود ک قرص خوردم الانا دیگه باید ازمایش بدم ببینم پایین اومده یا نه وگرنه ...
اها پس انشالله فردا شب پررنگ تر میشه و این ماه نی نی دار میشی.البته اگ امشب هم اقدام کنی خوبه چون تا شب ممکنه فعال تر بشه تخمکات حالا شبم ی کیت دیگ بزار اگ پررنگ تر بود اقدام کن 😍