2777
2789
عنوان

افسردگی تنفسی

7758 بازدید | 21 پست

ای کاش بمیرم دیگه خسته شدم متنفرم از هرچی تنگی نفسه خداییش خسته شدم نای هیچیو ندارم همش نفسم قطع میشه چن ثانیه خیلی وقتام چن دقیقه روز ب روز وعضم وخیم تر میشه من چقدر بدبختم وقتی نفسم قطع میشه اون لحظه حس میکنم لایق نفس کشیدنم نیستم

در ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد🤩🤩🤩🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر

عزیزم من حدس میزنم از اعصابت باشه واز عوارض افسردگیه منم یه مدت تنگی نفس شدید داشتم به طوریکه حس میکردم دارم خفه میشم رفتم دکتر گفت از اعصابه بهم دارو داد بهتر شدم نگراننباش لعنت به اعصاب ضعیف که منشا همه بیماریهای جسمیه

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔
وقتی عصبی تو عرض چن ثانیه انگار نفست قفل میشه هر چی تلاش میکنی نمیتونی نفس بکشی

من خودم افسردگی و پنیک دارم هر وقت ناراحت میشم یا عصبي نمیشه با بینی نفس بکشم به زور از طریق دهنم 4 ماهی میشه اینجوری شدم 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
عزیزم من حدس میزنم از اعصابت باشه واز عوارض افسردگیه منم یه مدت تنگی نفس شدید داشتم به طوریکه حس میک ...

شما فقط با قرص خوب شدید ؟ اخه قرص برا من موقتیه ، تصمیم گرفتم با طرز فکرم رو عوض کنم 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
شما فقط با قرص خوب شدید ؟ اخه قرص برا من موقتیه ، تصمیم گرفتم با طرز فکرم رو عوض کنم 

درست میگی قرص موقتیه بارها دکتر بهم گفته باید خودت به خودت کمک کنی راستش من بعد از فوت بچم همیشه به یه صورت گرفتار بودم یه بار تنگی نفس یه بار تپش قلب سردرد و... حالا سه ماهه دارم داروی اعصاب میخورم زندگیم داشت از هم می پاشید

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔