حرف شما متنیه ولی همیشه حرف زدن جواب نمیده من عادت بدی داشتم دائم سرم تو گکشی بود محل کار یا خونه ما ...
به نظر من زن و شوهر خیلی باید بیشتر از اون برای هم احترام قائل باشن که بخوان همو تنبیه کنن . شما اگر خودت به این نتیجه رسیدی که گوشی زیاد دستت میگیری خودت باید بخوای که رفتارت رو عوض کنی نه اینکه شوهرت بخواد شما رو تنبیه کنه !
هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا میرفت یا کلاً برنامه غذاییم بههم میریخت 😅
امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری میتونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.
خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمیگیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.
[QUOTE=118151907]به نظر من زن و شوهر خیلی باید بیشتر از اون برای هم احترام قائل باشن که بخوان همو تنبیه کنن . شما اگر ...[/من خودم توان از گوشی جدا شدن ندارم وقتی یکی کمکم کنه راحت تر انجام میدم اونا یا شوهرم عادت داشت از اون ساعتی که میگفت دیر تر مبومد دو سه بار که اومد من نرفتم مجبور شد تمام مدت در خونمون وایسته از این به بعد سروقت میومد با اینکه ده بار قبلا باهاش در این مورد حرف زده بودم.