annabson مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 180 عنوان صورتم بعد از میکرونیدلینگ ورم کرده 4283 بازدید | 14 پست سلام دوستانمن دیروز با دستگاه میکرونیدلینگ خانگی صورتم رو میکرونیدلینگ کردم. از همون موقع شدیدن قرمز شده و الان ۲۴ ساعته که مثل همون اول قرمز و داغ و متورمه😖😔کسی پیشنهادی داره؟ این طبیعیه یا برم دکتر؟😰 1398/10/11 | 05:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
annabson مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 180 خیلی فشار دادی؟؟ دفعه قبل با عمق کم زدم هیچ تاثیری نکرد این دفعه با عمق بیشتر زدم.ولی سری قبل اصلا اینطوری نشده بود. ابان قرمز و داغه بعد ۲۴ ساعت😰
مامان_سبز۹۸ عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 496 احتمالا عفونت کرده.داغی و ورم نشانه عفونته.برو دکتر پوست
annabson مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 180 احتمالا عفونت کرده.داغی و ورم نشانه عفونته.برو دکتر پوست 😨 اخه از همون لحظه اول همینطوری شدانتی بیوتیکم خوردم از دیروز☹️
annabson مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 180 میکرونیدلینگ خانگی یعنی چی؟ دستگاهش چجوری؟کارش چیه؟ همون دستگاهایی که استفاده میشه قیمتشون خیلی پایینه و درواقع ادم فقط پول سرویس رو میده وگرنه دستگاه و سرمهاش خیلی ارزونه.من تو ایران نخریدم ولی دیدم تو دیجیکالا و سایتای ایران هم قیمتاش پایینه
ruya73 عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 103 خوش به حالت که داری دستگاهشومن می خواستم برم میگفت جلسه ای ۲۵۰هزار کاربر قدیمی ام رمز عبورم و یادم رفته بود
صهبای عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 7163 خوش به حالت که داری دستگاهشو من می خواستم برم میگفت جلسه ای ۲۵۰هزار ازسایت نت برگ یاتخفیفان استفاده کن،قیمتهاش مناسبه 🤲 اللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
annabson مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 180 خوش به حالت که داری دستگاهشو من می خواستم برم میگفت جلسه ای ۲۵۰هزار اینجا جلسه ای خیلی گرون میشد خریدنشبه صرفه میشهولی تو ایران فکنم با قیمت کمتر از ۲۵۰هم میتونی جاهای خوبی بری انجام بدن. متخصص انجام بده بهترم هست. من بعد سه روز هنوز صورتم داره میسوزه😖😖
ruya73 عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 103 اینجا جلسه ای خیلی گرون میشد خریدنشبه صرفه میشه ولی تو ایران فکنم با قیمت کمتر از ۲۵۰هم میتونی جاه ... تو ایران نیستی عزیزم کاربر قدیمی ام رمز عبورم و یادم رفته بود
annabson مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 180 تو ایران نیستی عزیزم نه ایران نیستماینجا هم الکی خیلی گرونه
annabson مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 180 خاستم اپدیت کنم که اگه کسی براش پیش اومد بخونهبعد ۴۸ساعت تورم و قرمزی شدید از بین رفتیکم قرمز موند که داره میرهمن اموکسیسیلین خوردم روز اول که باعث شد یهوالتهاب کم بشه فکر میکنم الرژی و عفونت هم بود.ولی پوست صورتم احساس میکنم سفت شده🤔 راضیم در کل