پسرم 4شنبه هفته گذشته تب کرد بردم دکتر پنیسیلین و قرص انتی بیوتیک داد همینجور تبش ادامه داشت دوباره شنبه بردمش باز پنیسیلین و یه امپول ضد تهوع زد ولی باز خوب نشد الان دیگه تب نداره ولی بیحال ببحال افتاده انقدر سرفه میکنه از چشمش اشک میاد اب هم که میخوره بالا میاره خودمم که حال و روزم نگفتنی هست زغال افتاد تو لباسم بدنم سوخته حالا اون به کنار پسرم رو چه کار کنم باز ببرمش دکتر؟ تب نداره ولی هرچی پتو میندازم روش باز میلرزه 1هفته مدرسه نرفته هیچزی هم نمیتونه بخوره داروی گیاهی هم هر چی گفتن دادم
من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408
عزیزم فقط سلغم.اگه نمیخوره سوپ شلغم با سیب و انار شیرین.به شیرین.دمنوش هم توش بابونه و زنجبیل و چوب دارچین باشه اینا بده حالش خوب میشه.تو غذاهاش هویج بریز عالیه.
تروخدا اينجوري دارو تجويز نكنين ميدونين جنتامايسين باعث از دست دادن شنوايي ميشه؟! من يادمه وقتي بچه بوديم همينجور پنيسيلين و جنتامايسين بود كه براي ما تجويز ميشد براي همينم هست كه ديگه هيچ انتي بيوتيكي رو بدن ماها اثر نداره
بروبیمارستان سرم بزنن براش .تموم الکترولیتهای بدنش ریخته بهم .خودش تب بدن رو کم آب میکنه .حتما هم براش یه مقدارگوشت چرخ کرده و سیب زمینی وپیازواین چیزابریزتوی شیشه ودرشیشه روببندوبذارش توی ظرف آب وبذاردوسه ساعت سرگازتابپزحواست باشه آب نریزروگوشتاخوب که بخت بده پسرت