2777
2789
عنوان

یارانه معیشتی

287 بازدید | 16 پست

خانومااااا اوناییکه اون ماه یارانه معیشتی گرفتن امشبم براشون واریز شده؟؟؟ 

اخه اون ماه برای ما ریختن ولی امشب برامون نریختن🤔

کسی میدونه چراااااا؟!

خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇‍♀️🙋‍♀️👨‍👩‍👧👪

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مام که کلا مشمول معیشتی نشدیم😖😖😖نمیدونم مارو چی فرض کردن😐

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

پولدار

خواهر شوهرم همسرش فوت کرده با دوتا بچه دانشجو که با حقوق بیمه همسر خدابیامرزش میگذرونه واسه اونم نریختن

آیا اونام پولدارن😔😔😔

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

خواهر شوهرم همسرش فوت کرده با دوتا بچه دانشجو که با حقوق بیمه همسر خدابیامرزش میگذرونه واسه اونم نری ...

برا بابام اینا هم نریختن رفتیم تو سامانه پیگیری ماشینشون که 5 سال پیش سرقت شده و پرونده دارن تو دادگاه هم جز اموالشون حساب کردن😐😐😐😐

برا بابام اینا هم نریختن رفتیم تو سامانه پیگیری ماشینشون که 5 سال پیش سرقت شده و پرونده دارن تو دادگ ...

خداروشکر مشکل مالی نداریم میدونستمم نمیدن ولی خدایی بی انصافی من داداشم مستاجر یه کارگر ساده یا خواهرم وضع مالی خوبی ندارن با سه تا بچه دارو ندارشون یه پراید 😭

چه بانکی هستی؟یارانتون را معمولا چه ساعتی میریزن؟

صادرات. نمیدونم یارانه رو فک کنم صبحا یا نصفه شب میریزن😁😁😁😁

خدایا به من و عشقم نی نی خوشگل و سالم بده خیلی خیلی زود 🙇‍♀️🙋‍♀️👨‍👩‍👧👪