2789

در بلاد کفر  قیمت یک بوقلمون در روز های عادی حدوداً ۲۰ یورو است٬ امادر روز های کریسمس که شام سنتی این اعیاد است ! قیمت آن تا یک چهارم کاهش می یابد یعنی با ۷۵% تخفیف تا افراد کم درآمدبتوانند آن را بر سفره کریسمس خودداشته باشند !‌ این یعنی شرافت  یعنی انسانیت  یعنی مسلمانی+ در ایران هم یک کیلو ماهی در روزهای عادی پنجاه تومنه شب عید میشه هشتاد تومن تا همونی که داره هم نتونه بخوره و عدالت برقرار بشه !

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شروع شد 😅

اولیش مال من بود ناموسا

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

بنظرم قبل از خود مسیحیا و کشورای مسیحی دیگه

ایرانیای مسلمان سال نو میلادی بهم تبریک گفتن  

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
در بلاد کفر  قیمت یک بوقلمون در روز های عادی حدوداً ۲۰ یورو است٬ امادر روز های کریسمس که شام سن ...

کاش منم ایرانی نبودم

هوف

موهام فِرِ بُلَند اونقَدر گُلَم کَسی نِمیخواد بِرِه هُلَند...❤🌹

تنک یو وری ماچچچ😊

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂
کاش منم ایرانی نبودم هوف

و من نیز..

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂