adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 عنوان کاور مبل 146 بازدید | 6 پست خانونا پارچه خریدم خودم میخام بدوزمش مبلاموچجوری اندازه بگیرم وپارچرو چجوری تیکه کنم برای یک مبل؟عرضه پارچم ٣متره وطولشم ١٠متره چجوری برای مبل٧نفره تقسیمش کنم؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜 1398/10/11 | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 بزارروش وتيكه تيكه الكوبكش متوجه نشدم ببخشید😐 بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
اسمان٦٣ عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 3285 ببين مثلا اول براي قسمت تشيكوسلوفاكيا الگو بكش بعد دسته ها وبقيه بعدبه هم وصل كن
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 ببين مثلا اول براي قسمت تشيكوسلوفاكيا الگو بكش بعد دسته ها وبقيه بعدبه هم وصل كن سلوفاکیا چیه؟؟؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜