mohadese_ak مدیر عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 158 عنوان ریزش مو | مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 23 پست خانوما😭😭😭کمکم کنیییدموهام همینجوری داره میریزههههه چند وقت پیش رنگ گذاشتم روی موهامموهای خیلی افتضاح داره میریزه چیکار کنم؟ 1398/10/11 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگی95 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 3127 شماتاحالا امتحان کردی آره و واقعا راضی بودم خدایا عاقبت همونو بهخیر کن
جیریش عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 4728 آره و واقعا راضی بودم اهان منم میخوام شروع کنم فقط بایدبریم استکان کمرباریک یداکنم بخرم واینکه چندوقت زدی والان بازم میزنی گلم وبعدچدوقت اثرشودیدی وعلت ربزش موهات بخاطرچیه ببخشیدسوال زیادشددوستم🙈🙈🙈 هیچگاه نه به کسی بخندید نه فضاوتش کنید هرگز نمیدانید شاید روزی شما هم در همان شرایط قرار بگیرید
زندگی95 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 3127 اهان منم میخوام شروع کنم فقط بایدبریم استکان کمرباریک یداکنم بخرم واینکه چندوقت زدی والان بازم میزنی ... من همون هفته اول اثرشو دیدم ریزش موهام خییلی کم شددو ماه و نیم هرروز زدمتقریبا سه ماه هفته ای دو سه بار زدم الان که دوسال گذشته هفته ای یه بار میزنمموهام خییلی نازک شده بود ولی شکر خدا الان خوبهان شاءالله نتیجه میگیری خدایا عاقبت همونو بهخیر کن
زندگی95 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 3127 اهان منم میخوام شروع کنم فقط بایدبریم استکان کمرباریک یداکنم بخرم واینکه چندوقت زدی والان بازم میزنی ... خودمم نفهمیدم علتش چی بودبچه شیر میدادم ولی بعد چهار ماه میگن ریزش میگیره واسه من یک سال و نیم بعدش بود پس علتش اون نیست خدایا عاقبت همونو بهخیر کن
جیریش عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 4728 من همون هفته اول اثرشو دیدم ریزش موهام خییلی کم شد دو ماه و نیم هرروز زدم تقریبا سه ماه هفته ای دو ... خب خداروشکرگلم مرسی ایشالله منم جواب بگیرم😍😍😍😍😍 هیچگاه نه به کسی بخندید نه فضاوتش کنید هرگز نمیدانید شاید روزی شما هم در همان شرایط قرار بگیرید
زندگی95 عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 3127 خب خداروشکرگلم مرسی ایشالله منم جواب بگیرم😍😍😍😍😍 ان شاءاللهبا انرژی مثبت شروع کن خدایا عاقبت همونو بهخیر کن
جیریش عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 4728 خودمم نفهمیدم علتش چی بود بچه شیر میدادم ولی بعد چهار ماه میگن ریزش میگیره واسه من یک سال و نیم بعد ... اهان باشه مرسی عزیزدل 😍😍😍😍😍 هیچگاه نه به کسی بخندید نه فضاوتش کنید هرگز نمیدانید شاید روزی شما هم در همان شرایط قرار بگیرید
جیریش عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 4728 ان شاءالله با انرژی مثبت شروع کن مرسی اره ایشالله گلم مرسی😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘 هیچگاه نه به کسی بخندید نه فضاوتش کنید هرگز نمیدانید شاید روزی شما هم در همان شرایط قرار بگیرید