2777
2789
عنوان

ازخودم متنفرم

150 بازدید | 7 پست

بدم میاد از خودم.ازوقتی بچه بودم حواسم فقط ب درس بود‌معدل ۲۰.انا چ فایده هیچ حرفه ای نگرفتم.پشت کنکوری بودم ک ب خاطر مشگلاتم ازدواج کردم.نتونستم دولی قبول شم‌شوهرمم درامدش کم بود نمیتونستم برم دانشکاه.تا زورمو زدم به شوهرمو وبالاخره رفتم دانشکاه حهاد بعد دوترم باردارشدم ودو ماه بعد زایمان اولم محدد باردارشدم.دوتا مسر که همیشه درگیر مریضیا وبدحالیشون بودم.حالا هم ک فضولن خیلی وغیر خودم کسی تحملشونو نداره.پول مهدفرستادنشونم ندارم.شدم یه روبات درخدمت شوهرم بجه وخانواده شوهر.از خودم متنفر شدم‌پر از رویا وارزو واستعداد.اطرافیانم حداقل ی لیسانس دارن‌حداقل خودشونو با ی شغل معمولی سرگرم کردن.

بعد ی هفته مریضی بجه هانو وخستگی من تازه باشوهرم رفتیم دکتر بچه هارو بردیم.دیگه خال لباس عوض کردنشوتو نداشتم.لباسای خونه ای ک تنشون بود تروتمیز بودن.کامشن وجوراب وکفش....موشوندم ورفتیم سوار ماشبن.شوهرم تا دید غرزد.ک جرا بالباس خونه اوردیشون؟گفتم خستم بخدا....جنتخرف زد ومنم گفتم غرزدن شرو شد که وای فاجعه راه انداخت توماشین دادوبیداد.

حس کلفتی دارم.هیچی نیستم.ی ادم بی هدف بی عرضه که فقط کلی رویا داره همین.نمیدونم جی کار کنم.خیلی خسته وکلافم خیلی...من هیجی نیستم....هیچی😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭

دو تا بچه کوچیک پشت سر هم خیلی سخته. منم تا حدی حس شما را دارم. عزیزم صبر کن یه کم بزرگتر شن تا حدی آزادی پیدا میکنی. الان نمی تونی هیچ کاری بکنی الا بچه داری. خودت به خودت روحیه بده. من خودم توی یکی از بهترین دانشگاه ها لیسانس گرفتم. تا قبلش همش معدلم عالی بود‌ افتادم تو سیکل خانه داری و بچه داری اونم تو شهر غریب دست تنها. خوب میفهمم چی میگی. ولی اصلا خودتو سرزنش نکن. شما مادر ۲ تا بچه ای . باید قوی باشی و براشون وقت بذاری تا انشاالله ثمره شو ببینی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این حست واقعی نیست .به خدا لیسانس رو برای خودت کردی کمبود . وگرنه داشتن نداشتنش اصلااا دیکه مهم نیست بچه ات تو سن بدیه بزرگتر میشه تو وقتت بیشتر میشه میتونی دنبال بقبه کارات بری همین الانم سعی کن یا کتاب آزاد بخونی یا حتی اگر وقتش و نداری فایل های صوتی تاریخی مذهبی سباسی یا حتی رمان گوش کن تا احساس بیهودگی نکنی منم الان تو یه وضعیت وحشتاکم تنها تو یه شهر غریب بدون هیچ تنوع و حتی یه خیابون گشتن اگر این فایلهای صوتی نباشه احساس پوچی منو میکشه حتی میشه یه هفته من آسمونو نمیبینم جز پشت پنجره

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج

بعدم حالا که اینقدر بی برنامه باردار شدی مواظب باش دوباره غافلگیر نشی . سه چهار سالی بخوای نخوای اوضاعت همینه ولی بعدش دیگه راحتی

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج
بیشتر اینکه حس میکنم همسرم درکم نمیکنه خیلی اذیت میشم

دقیقا میفمم چی میگی. اونم برا اینکه خودت اذیت نشی به این که شوهرتون درک میکنه یا نمیکنه خیلی فکر نکن و اهمیت نده. مردا اکثرشون تو این زمینه ضعیف عمل میکنند. حالا یا خسته کارند یا بچه داری را فقط وظیفه زن میدونند یا درک درستی از سختی کارهای خونه و بچه داری ندارند. به هر حال اول و اخر خودمون باید با زندگی و شرایطمون سازگار شیم تا روزگار کمتر سخت بگذره.