2821
2789
عنوان

سونوجنسیت

107 بازدید | 16 پست

بچه ها امروز رفتم سونو جنسیت عکس ان تی گذاشته بودم خیلیا گفتن دختره یسزیام گفتن پسره  گف صد درصدپسره توان تی گف پسره بعدگف نه اشتباه دیدم دختره خواستم بگم توان تی هم خطازیاده با اینکه معتبرترین جاهم رفته بودم عکس ان تی گذاشتم اونایی ک میگفتن از نابش معلومه پسره ولی علاعمام ب دخترمیخورد 

خدایاخودت واسمون بسازتوبسازی قشنگتره، ایشالا یروزی بشه که هیچکس غصه هیچیونخوره...

ب ضربان قلبم هیچ ربطی نداره دخترمم ضربانش ۱۷۰بود علاعمامم مث اولی بود به اینا نمیشه اعتمادکرد

خدایاخودت واسمون بسازتوبسازی قشنگتره، ایشالا یروزی بشه که هیچکس غصه هیچیونخوره...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تنش سلامت باشه اخرش دختره یاپسر

میگم ک توان تی اول گف پسربعد دودقه گف نه دختره امروز ک رفتم گفتن صد درصدپسره

میگم ک توان تی اول گف پسربعد دودقه گف نه دختره امروز ک رفتم گفتن صد درصدپسره

به سلامتی ولی من توان تی صددرصدگفت پسره الانم بعدشم همون بودکلا این سونویی که من رفتم واسه تعیین جنسیتاش معروفه

به سلامتی ولی من توان تی صددرصدگفت پسره الانم بعدشم همون بودکلا این سونویی که من رفتم واسه تعیین جنس ...

منم جای معتبر رفتم واسه دخترم ک ۱۱هفته گف صد درصد دختره ولی سردومی پروژه بود 

من امروز رفتم ان تی بهم گفت نمای اولیه دختره ولی قطعی نیست گفت اگه میخوای قطعی بشه دو هفته دگ بیا و ...

منم دکترم فوق العاده بود ولی بگن دختره بالاخره چند درصدخطاروداره 

2790
2823
2791
2779
2792