2777
2789
عنوان

علائم بارداری باhcg

77 بازدید | 11 پست

خانما امروز ۱۴ روز گذشت از زدن آمپول ولی من همچنان نوک سینه هام حساس و دردناک هستش بنظرتون هنوزم اثر آمپوله؟؟

خیلی خوشحال بودم ک علائم بارداری رو داشتم ولی متوجه شدم که این علائم از امپولم هست ولی نمیدونم تشخیص بدم باردارم یانه 😭

۱۳ یا ۱۴ موعدمه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
صبح بی بی بزن نشون میده

اخه ۱۳ یا ۱۴ موعدمه میترسم زود باشه 😭

خسته شدم دیگ بخدا هرجقدرم میخوام بی تفاوت باشم نمیشه درد نوک سینه امونمو برید 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اشتباه اومد.قبلا آمپول استفاده کردی؟ تجربه داری،؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
من فردا ۱۴ روز میگذره از آمپوله هیچ علائمی ندارم

عه جدی من ترشح زیاد داشتم کمتر شد ولی نوک سینه هام درد میکنن و حساس شدن اونم بعد ی هفته که امپولو زدم علائمش پیدا شد حالا نمیدونم باردارم یا کاذبه علائمش

یعنی بعد ۱۴ روز درسته

منم شنیدم ک بعد ۱۴ روز اثرش از بدن خارج میشه