میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
اب کشیدن کافیه. اگه با شلنگ میشوری یه بار اگه با آفتابه فکر کنم دو بار. چون اب قلیله
سه بار
میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
سلام خواهرم اب کر با هر نجاستی تماس پیدا کنه پاک میشه دست کشیدن برای اطمینان خودتون هست
سلام دوستم،نمیدونم چرا همش حس میکنم تمیز نمیشه بدون دست،،،میدونیه چیه،،اصل مشکلم اینه که وقتی آب میریزم از جلو فکر میکنم ادرار که مونده با آب به پشت باسنامم میرسه و نجسه،بخاطر همسن باید کلی آب بکشم که خیالم راحت شه،،،(ببخشد که اینقد راحت حرف زدما)
با اجاژه استازتر مهربون خانما میشه بگید چجوری لینک بزارم
بالای هرصفحه ای توی اون نوارقرمزه کنار قفل کپی کن