2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کیک چای اشپزخانه کوچیک من سرچ کنید میاد البته من بجای چای ابجوش ریختم

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
عالیه ....کیکای من پف نمیکنه  فر ندارم تو مایکروویوم نمیتونم بزارم چون میگن خوب نمیشه از پلوپز ...

من تو قابلمه نسوز میپذم خوب پف می‌کنن.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

دستور کیک سه تخم مرغی. 

سه تا تخم مرغ درشت با یک پیمانه شکر و نوک قاشق وانیل آنقدری هم بزنید ک کرم رنگ بشه و کشدار. 

نصف پیمانه شیر یا اب

نصف پیمانه روغن مایع. درحد مخلوط شدن بزنین. 

یک لیوان و نصفی آرد و ی قاشق مرباخوری ب ک پ. دوبار الک کنین. لیوان و قاشق قاشق پر کنید ک آرد روهم سفت نشه مقدارش بیشتر بشه. 

سه قاشق سر پر پودر کاکائو 

اینارو هم بزنین به صورت دورانی بعدم قالب و دمای 180 نیم ساعت. 

فر از قبل حتما گرم بشه.

روشم سس شکلاتی یا شکلات بن ماری😋

خدایا سرد این پایین از اون بالا تماشا کن🧡. اگه میشه فقط گاهی. خودت💛قلبامونو💜 ها کن🌹
چرا کیکای من پف نمیکنن؟مث نون لواش میشن بی دینا

فر از قبل گرم کن. 

ب ک پ تازه استفاده کن. 

تخم مرغ و حسابی هم بزن 

ارد و فقط دورانی هم بزن

خدایا سرد این پایین از اون بالا تماشا کن🧡. اگه میشه فقط گاهی. خودت💛قلبامونو💜 ها کن🌹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز