2777
2789
عزیزم اصلا به رژیم نیست کسایی رو دیدم اینقدر گرمی خوردن کهیر زدن اخرم بچه دختر شده من خودم دو تا دخت ...

آفرین اینوتوکتابم نوشتن که هات بودن خانم تاپسرزایی خیلی تاثیردازه

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آفرین اینوتوکتابم نوشتن که هات بودن خانم تاپسرزایی خیلی تاثیردازه

واقعا این تجربه ایه که دارم چون من و شوهرم از نظر غذایی خیلی سردی خور هستیم و من چون قبلا خیلی به رژیم اعتقاد داشتم فکر میکردم این بچمم دختره ولی وقتی فهمیدم پسره تعجب کردم و فقط خواست خدا و همون ارضا شدن رو مهم میدونم الان خواهرم دو تا پسر داره چون اونم خیلی هاته ودختر دوست داره بهش میگم اینو رعایت کن انشالله خدا بهت دختر بده

واقعا این تجربه ایه که دارم چون من و شوهرم از نظر غذایی خیلی سردی خور هستیم و من چون قبلا خیلی به رژ ...

وای منم دوست دارم یه پسربیارم واسه دل شوهرم

دوتادختردارم ولی خب هردومیوشم خوباشه خوبه

شکرمیکنم بچه هام سالمن

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

بعد اینکه بارداریم پوچ از آب دراومد کلا از این فکرت اومدم بیرون خدا دو دستی زد تو سرم الی و بلا م ...

اسم خواهرعزیزمنم ارغوانه

اماماعاشق دختریم.

پسرهم خوبه. امامعتقدم جامعه یی رشدمی کنه که زنانش اول به جنس خوداحترام بگذارن. شمامادربه این خوبی پسردخترخوب تربیت می کنی که دختربه دنیاآمدی

زنانی که به جنس خوداحترام می ذارن ازمردهای دوروبربیشتراحترام دریافت می کنن.

بیشترتک فرزندهادختردارند.

من دربین افرادفرهیخته همیشه دختردوستی غلیظ دیدم.

البته به نظراستارتراحترام می ذارم

خداپسرهای همه پسردارهاراحفظ کند

امابانویی که بگه فقط پسردرحالیکه خودش زنه درک نمی کنم.

عزیزم خدابه شماهم دسته گل بده صالح وسالم

عرضم به شمانبودنقدنکردم مطمینم خانم فرهیخته یی هستی کلی گفتم.

اسم خواهرعزیزمنم ارغوانه اماماعاشق دختریم. پسرهم خوبه. امامعتقدم جامعه یی رشدمی کنه که زنانش ...

الان تمام حرفاتو با تک تک سلولات متوجه میشم

وقتی کلی خوشگل کردم با شوهرم رفتم سونو گفت پوچه باید سقط کنی

گفتم من چقد ابله بودم😔

الان تمام حرفاتو با تک تک سلولات متوجه میشم وقتی کلی خوشگل کردم با شوهرم رفتم سونو گفت پوچه باید سق ...

دورازجون

تجربه شد. ان شاء الله تنت سلامت باشه

خدادوتاشوبده.امادعاکن دخترهم حتمابده.

یکی ازدوستان مامان من میگه من برای هرمردی لااقل یک دخترآرزومی کنم که اگرزنانشان روی بچه متمرکز شدندیک موجودعاطفی آنهارادربربگیرد.

مردان دختردارسیرابند

شماهم دعاکن خدابه من دودخترویک پسربده.

افراداطراف من زیادی دختردوستندانقدرهم‌خوب نیست آدم عصبی میشه. ولی به خاطردل خودم ودخترم که هردورادوست داریم ودختریکم بیشتردوتادخترهم خدابهم بده.

یادت باشه عزیزم بیشتربچه هایی که ازپرورشگاه می گیرنددخترند.

مطمینم بهترین نصیبت می شه.

خداهمه بچه هاراچ پسرچ دختردرپناه خودش حفظ کنه

وا بعد بارداری که دیگه جنسیت تغییر نمیکنه لبنیات اینا مال قبل بارداریه

اخه قبل بارداری هم میخوردم

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
 اسم خواهرعزیزمنم ارغوانه اماماعاشق دختریم. پسرهم خوبه. امامعتقدم جامعه یی رشدمی کنه که زنانش ...

لااایک دختر واقعا شیرینه ولی همون تو جامعه ما افکار پوسیده فراوونه

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...
2790
2778
2791
2779
2792