2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ديگه بعد باردارى هركارى كنى تاثير نداره جنين از همون شب اقدام جنسيتش مشخص ميشه رژيم واسه قبل ...

کلا من همیشه همراه غذام ماست و دوغ فراوون میخورم

از قبل بارداری هم همینطور

میدونم میگن از گرمیجات خوردن پسر میشه بچه ولی من ک انجام ندادم😅

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
عزیزم استادمادرم بهترین دکترطب سنت و اسلامه انروز ب ی زنه گفت ت مردعروق کاسنی بخوره پسرمیشه بعدش پود ...

یکی از دوستام زن و شوهر دوتا ۲۰ لیتری عرق کاسنی خوردن هر دوتابچشون دختر شد 

خدا باید بخواد

مرگم آرزوست ..
عزیزمی ولی دلم یه دخمل گوگولی هم میخاد که همدم شه .خدا پسرات روبرات حفظ کنه

ممنون عزیزم همچنین بچه های شما سلامت باشن ان شاالله من تو هر سه تا بارداریم هم دختر دوست داشتم ولی صلاح خدا چیز دیگه ای بود دیگه بهش فکر نمی کنم

هر چیز که در جستن آنی آنی
نداشتم اصلا ولی طبع شوهرم خیلی گرمه سه تا گل پسز .انشالله نصیب شماهم بشه

شماسه تاپسردارین؟؟

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

یکی از دوستام زن و شوهر دوتا ۲۰ لیتری عرق کاسنی خوردن هر دوتابچشون دختر شد  خدا باید بخواد

زن اصلانباید بخوره فقط مرد زن بخوره دخترمیشه تامید کرد فقط مرد پودرکاسنی یا عرق کاسنی اگر زن بخئره دخترمیشه

رنگ ولایتhaircolorist
کلا من همیشه همراه غذام ماست و دوغ فراوون میخورم از قبل بارداری هم همینطور میدونم میگن از گرمیجات ...

سلام دوستم خوبی؟؟؟

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

نداشتم اصلا ولی طبع شوهرم خیلی گرمه سه تا گل پسز .انشالله نصیب شماهم بشه

عزیزم من هنوزاقدام نکردم

امادخترهم خیلی عالیه 

مثلاشماکه بانوهستیزودختربه دنیاآمدی ومامان به این خوبی هستی 

بایدقدرجنسیت مون رابدنیم تابه مااحترام بذارن.

2790
2778
2791
2779
2792