2789
عنوان

حسرت

207 بازدید | 19 پست

چقد بده حسرت به دلت باشه...

چقدر سخته که هر روز و هر لحظه مجبور باشی بغضتو فرو بدی و الکی بخندی...

چقد نامردیه که بهت طعنه بزنن چرا بچه نمیاری و تو مجبوری خفه کنی خودتو که بهشون نگی به تو چه....

چقدر زندگی مزخرفه وقتی جورابای سفید لب توری رو میبنی و دلت ضعف بره....

چقدر سخته زندگی وقتی حسرت داشته باشی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور و برت پر بچه باشه و بزرگ شدنشون رو ببینی ،و تو اولین نفر باشی متوجه بشی دندون در آورده حتی مامانش نفهمیده بود،و این منو داغون کرد که کاش منم جای اون بودم و این حسای خوب رو داشتم

دور و برت پر بچه باشه و بزرگ شدنشون رو ببینی ،و تو اولین نفر باشی متوجه بشی دندون در آورده حتی مامان ...

😔😔😔ان شاالله خودت ب زودی همین حسوتجربه کنی

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

حسرت من اویزون بودن لباسای کوچولو رو بند تو بالکن بود وشکم حامله چه خوب نوشتی چه قلم خوبی .انشالله حسرت ما هم تموم میشه 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

میتونین سرپرستی یه بچه پرورشگاهی رو به عهده بگیرین

اینجوری هم خودتون خوشحال میشین هم اون بچه

أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَٰهَهُ هَوَاهُ أَفَأَنْتَ تَكُونُ عَلَيْهِ وَكِيلًا ﴿٤٣﴾ أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَسْمَعُونَ أَوْ يَعْقِلُونَ ۚ إِنْ هُمْ إِلَّا كَالْأَنْعَامِ ۖ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا ﴿٤٤﴾                               آیا دیدی کسی را که هوای نفسش را معبود خود برگزیده است؟! آیا تو می‌توانی او را هدایت کنی (یا به دفاع از او برخیزی)؟! آیا گمان می‌بری بیشتر آنان می‌شنوند یا می‌فهمند؟! آنان فقط همچون چهارپایانند، بلکه گمراهترند! (فرقان/43و44)
حسرت من اویزون بودن لباسای کوچولو رو بند تو بالکن بود وشکم حامله چه خوب نوشتی چه قلم خوبی .انشالله ح ...

شدم مثل بچه های دو ساله ،حسودیم میشه به همه چی ،حس میکنم همه دنیا شادن و من محکوم به لبخند زدن اجباری

میتونین سرپرستی یه بچه پرورشگاهی رو به عهده بگیرین اینجوری هم خودتون خوشحال میشین هم اون بچه

اره پیشنهاد خیلی خوبیه . ولی برای یه زن باردار شدن وبچه اوردن برای عشقش یه حس وصف ناپذیره 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم