2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده...

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 37 پست

منم تو زندگیم هزارتامشکل دارم وفقط دارم بخاطر دخترم زندگی میکنم ،ولی باز از درگاه خدانامید نیستم ،به درک که اطرافیان ادم دوست نداشتع باشن حتی همسر یا خواهر وبرادر ،اما خدا که هست،رفیق هر لحظه زندگیم ،بهش ایمان داررم واول عاشق خودشم بعد دخترم که همه عشق دنیامه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها وقتی فکر می کنم می بینم هیچ کس رو ندارم خیلی تنهام کسی حرف هام نمی فهمه، از صبح تا شب تنهام، به خاطر فرار از پدر متعصبم ازدواج کردم و از هجده سالگی یه روز درست و حسابی و خوب نداشتم ، از اینکه نه راه پس دارم نه پیش ...

منم تو زندگیم هزارتامشکل دارم وفقط دارم بخاطر دخترم زندگی میکنم ،ولی باز از درگاه خدانامید نیستم ،به ...

دلم می خواد با مردنم از همه ادم هایی که بهم ستم کردن انتقام بگیرم....

بچه ها وقتی فکر می کنم می بینم هیچ کس رو ندارم خیلی تنهام کسی حرف هام نمی فهمه، از صبح تا شب تنهام، ...

الهی بمیرم.با خدا حرف بزن 

منم روانی شدم بخدا دردام زیاد خیلیییی زیاد هم روحی هم جسمی نمیدونم هدف خدا از خلقت من چی بود

ــــﮩﮩـــ٨ـﮩـ۸ـﮩ٨ﮩـــــ٨ﮩ٨ﮩﮩـــ
بچه ها وقتی فکر می کنم می بینم هیچ کس رو ندارم خیلی تنهام کسی حرف هام نمی فهمه، از صبح تا شب تنهام، ...

درکت میکنم خیلی سخته ولی بمون و بجنگ همه چی درست میشه

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.
رابطم مثله قبل نیست حس میکنم کسی که دوسش دارم قبلا خیلی عاشقم‌ بود اما الان کمتر شده :) مشکلاته زندگ ...

شوهرم که اصلا من رو نمی بینه مامانم امروز امد خونمون هر چی گفت و کلی داغونم کرد و رفت منم فقط گریه کردم از صبح دارم گریه میکنم میگم خدا فقط مرگ من رو برسون هیچی نمی خوام شوهرمم اصلا مهم نیس براش دریغ از یه تماس...

الهی بمیرم.با خدا حرف بزن  منم روانی شدم بخدا دردام زیاد خیلیییی زیاد هم روحی هم جسمی نمیدونم ...

من فکر کنم هدف خدا از خلقت من این بود ببینه یه ادم چقدر ظرفیت داره بدی ببینه و سکوت کنه...