2777
2789
عنوان

تکرر

77 بازدید | 14 پست

ببخشیذ تکرر ادرار دارم.از دیشب فک کردم دارم.الان واقعا درست حدس میزدم.تازه اب زیاد خوردم.اما قبلا یه هفته شاید اب نمخوردم.راهکار بدین.ازون قرصاهم ندارم 😢😢😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به احتمال زیاد عفونت مجاری ادرار دارین

أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَٰهَهُ هَوَاهُ أَفَأَنْتَ تَكُونُ عَلَيْهِ وَكِيلًا ﴿٤٣﴾ أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَسْمَعُونَ أَوْ يَعْقِلُونَ ۚ إِنْ هُمْ إِلَّا كَالْأَنْعَامِ ۖ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا ﴿٤٤﴾                               آیا دیدی کسی را که هوای نفسش را معبود خود برگزیده است؟! آیا تو می‌توانی او را هدایت کنی (یا به دفاع از او برخیزی)؟! آیا گمان می‌بری بیشتر آنان می‌شنوند یا می‌فهمند؟! آنان فقط همچون چهارپایانند، بلکه گمراهترند! (فرقان/43و44)
اگه عفونت باشه ،عنبرنسارادودکن،سیروهم نصف کن بزارداخل صبح بیارش بیرون،ضمه هم همینطوربزارداخل صبح درب ...

این سیر نمیره توش بمونخ خطرناکه بابا نکنین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز