2777
2789
عنوان

نامزدی

93 بازدید | 11 پست

خانما الان لباس مجلسی چه رنگی خوبه برای عقد خواهرم که تو تالار هست بپوشم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

عزیزم کدوم شهری؟؟ ببخشید میپرسم چون دنبال لباسم 

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشکی رو ترجیح میدم شیک تره

بنظرت برای عروسی بهتر نیست مشکی 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
عزیزم کدوم شهری؟؟ ببخشید میپرسم چون دنبال لباسم 

من تبریز هستم گلم 

من تبریز هستم گلم 

ممنونم گلم

میشه یه لحظه بیای خصوصی؟

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
ممنونم گلم میشه یه لحظه بیای خصوصی؟

پیام بده بیام عزیزم

پیام بده بیام عزیزم

درخواست دادم

قبول کن

اره مشکی رو برای عروسی بزاااار  خودت هیچ رنگی مد نظرت نیست لباسی چیزی ندیدی

خودم طلایی دیدم لمه خوشم اومده

لباس لیمویی یا ابی کاربنی 😍😍یه لباس دارم ابی کاربنی عاااشقشممممم ساتنه سادس و بلندو یه کمربند طلایی داره 

مشکی نگیر مشکیا همه جا میتونی بپوشی برا عقد خواهرت بترکون یه لباس شاد بپوش یه ارابش توپ بکن و از اول مجلس برقص تا اخرش 😃حیف خواهر ندارم وگرنه براش میترکوندم