همیشه یک نفر باید باشد که وقتی مقابلش قرار میگیری تمام قوانین رفتاریت ، تمام غروری که همیشه بر ...
آنقدر راهِ حل هاےِ درست و منطقی ات را به رُخم نڪش! من آدمِ اشتباه انتخاب ڪردنهاےِ آڪَاهانـہ ام! اڪَر غیر از این بود ڪه اصلا تو را دوست نمیداشتم..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😊 #لطفأ_لبخند_بزنید👌 آنان که عشق را پیدا می کنند ؛ حالشان "خوب" می شود ، و آنانکه موفقیت را پیدا میکنند روزگارشان ... اما هیچکدام خوشبخت نمےشوند خوشبختے سهم کسانے است ؛ که موفقیت و عشق را توأمان داشته باشند ... 😊
😊 #لطفأ_لبخند_بزنید👌 آنان که عشق را پیدا می کنند ؛ حالشان "خوب" می شود ، و آنانکه موفقیت را پیدا م ...
در کتاب چار فصل زندگی صفحه ها پشت سرِ هم می روند هر یک از این صفحه ها، یک لحظه اند لحظه ها با شادی و غم می روند… گریه، دل را آبیاری می کند خنده، یعنی این که دل ها زنده است … زندگی، ترکیب شادی با غم است دوست می دارم من این پیوند را گر چه می گویند: شادی بهتر است دوست دارم گریه با لبخند را
در کتاب چار فصل زندگی صفحه ها پشت سرِ هم می روند هر یک از این صفحه ها، یک لحظه اند لحظه ها با شادی و ...
همیشه, همیشه نیست:
گاهے هم به خودت سر بزن! حالِ چشمهایت را بپرس و دستے به سر و روے احساست بکش؛
روبروے آیینه بایست و تمام تنهایے ات را محکم در آغوش بگیر وَ با صداے بلند به خودت بگو که "تو" تنها دارایےِ من هستے؛ بگو که با همه ے کاستے هاے جسمے و روحے ، تو را بے بهانه و عاشقانه دوست دارم!
براے خودت وقت بگذار ، با مهربانے دستت را بگیر و به هواے آزاد ببر . نگذار احساس تنهایے کنے ، نگذار ابرهاے سیاه، چشمهایت را از پا در بیاورد... مطمئن باش هرگز کسے دلسوزتر از تو نسبت به تو پیدا نخواهد شد...!
خدایا …! گاهی که دلم از این و آن و زمین و زمان می گیــرد ، نگاهم را به سوی تو و آسمـان می گیرم ، و آنـقـدر با تــو درد دل می کنـم ، تا کم کم چشـــــــــم هایم با ابـرهای بارانیت همراهی می کنند و قلبـــم سبک می شود آنــوقــت تو می آیی و تــــــمـــــــــام فضای دلـم را پر می کنی و مـــــن دیـــــــگــــر آرام می شــــــوم و احساس می کنم هیچ چیز نمی تواند مرا از پای دربیـاورد ! چون تو را در قلبــــــــــــــم دارم