2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من واحدی ۳۵۰ توقزوین درست کردم ولی کاش لمینت میکردم اون سرامیکیه باهاشم میشه تخمه خورد باکاپپوزیت نم ...

من ۵ ساله کامپوزیت کردم تخمه هم میخورم حتی ژاپنی. چرا نشه؟! اتفاقا دو روزه رفتم کامپوزیت هامو عوض کردم پیش دکتر قضاوتی. البته قیمتش خیلی بالاتره نسبت به باقی دکتر ها ولی کارش نامبر وانِ. کامپوزیتی که با تخمه و سیب و اینطور چیزا بشکنه پس اشغاله چسبوندن رو دندون

یعنی هر یدونه دندون دگ

عاره هر یه واحدم یعنی دندون کامپوزیت درست میکنه همه فکر میکنن لمینته ها. از لمینت هم عالی تره. کارش بیسته. ببین از نظر من پولاتو جمع کن یهو خوبشو برو. این ۳۵۰ ها بخدا دو سه سال دیگر زرد میشن خجالت میکشی دهنتو باز کنی انگار سالهاست قیمه خوردی و مسواک نزدی. بعد هزینه ی دوباره باید بکنی. بازم میل خودته

عاره هر یه واحدم یعنی دندون کامپوزیت درست میکنه همه فکر میکنن لمینته ها. از لمینت هم عالی تره. کارش ...

ااا واقعا مرسی عزیزم از راهنمایی ات 

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی   💟