2789
عنوان

درد شدید پریود😑😔😔

187 بازدید | 13 پست

سلام❣من تازه وارد سایت شدم و از اشنایی با شما خوشحالم💜 میخواستم نظرتونو راجب درد شدید قائدگی بپرسم

بچه ها من وقتی پریود میشدم اصلاااا درد نداشتم الان ۷ الی ۸ ماهه شدیدااا درد دارم فک کنید اوایل ۶ تا بروفن به همراه مفنامیک میخوردم ولی خوب نمیشدم!!!!! از ماه بعدش سراغ سرم و امپولای مسکن قوی رفتم

بهم گفتن باید سونو بدی شاید کیست داری اخه درد یهویی پیش نمیاد بعضیا از اول همینطورن، امروز سونو دادم ولی اصلا کیست نداشتم اماااا عفونت چرا داشتم

حالا بدتر شده استرسم که علت این درد چیه واقعا عذاب میکشم💔💔

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا مفنامیک نخور, پریودی رو قط میکنه

ممنون بابت راهنماییت💜 درسته و اینکه بروفن شدیدا خونریزی رو کم میکنه و هیچکدومم رو دردم تاثیر ندارن مجبور به زدن کلی امپول تو سرم میشم از درد

چجوری ۶ تا بروفن میخوری من نصفشم بخورم از معده درد دیگه درده پریودو حس نمیکنم

قبلا میخوردم از شدتتتت درد زیاد ، فک کن هر بار ک بروفن رو میخوردم یه قرص معده هم کنارش میخوردم

ولی انقدررر درد پریودم زیاد بود ک معده درد رو اصلا حش نمیکردم

من موندم وقتی کیستی وجود نداره چرا باید یهویی انقدر درد بگیره 

چه اشتباهی میکنی اینطوری قرص میخوری بدنتو داغون میکنی که عزیزم صددرصد بخاطر عفونته درمان شد عفونتت؟

امروز تازه سونو دادم و تازه مشخص شد عفونت دارم

ولی کیست نه اصلا

همشم بهم میگن تو مجردی بهت دارو اونقدرا نمیدن استفاده کنی😑😑

امروز تازه سونو دادم و تازه مشخص شد عفونت دارم ولی کیست نه اصلا همشم بهم میگن تو مجردی بهت دارو او ...

همونه دیگه عفونتو درمان خوب میشی

ولی عفونت و با معاینه میفهمن نه با سونو 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
همونه دیگه عفونتو درمان خوب میشی ولی عفونت و با معاینه میفهمن نه با سونو 

والا من تاحالا برا معاینه اینا نرفتم

ولی توی برگه سونوگرافی ک امروز گرفتم زده بود مقادیری مایع ازاد دیده  میشه ک نشونه pid است کسی ک اونجا بود گفت این یعنی عفونت داری

حالا امیدوارم درده به خاطر عفونت باشه تا پیگیر شم و درمانش کنم

اما یه چند نفری نا امیدم کردن گفتن چون دختری بهت اونطوری دارو نمیدن 😑

قبلا میخوردم از شدتتتت درد زیاد ، فک کن هر بار ک بروفن رو میخوردم یه قرص معده هم کنارش میخور ...

ببین تو خانوادتون درد پریودی چجوریه مثلا مادر و خواهرت یا خاله و دختر خاله ها 

من بعصی وقتا اصلا درد خاصی ندارماهی وقتا هم زیاد میشه ولی قرص نمیخورم با دمنوش یا عرق نعنا و نبات سعی میکنم تحملش کنم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
ببین تو خانوادتون درد پریودی چجوریه مثلا مادر و خواهرت یا خاله و دختر خاله ها  من بعصی وقتا اص ...

ببین مامان من زیاد درد نداشته خانواده پدرم دردشون زیاد بوده ولی از همون اولین باری ک پریود شدن درد همونقدر بوده ولی هیچکدوم کارشون به درمانگاه و امپولای مسکن نرسیده

عجیب اینه من زیاد درد نداشتم به قول شما با عرق نعناع و...خوب میشد تو این چند ماه اینطوری شدم

سونوگرافیمم کیست نشون نداده فقط نوشته مقادیری مایع ازاد در کلدوساک ک احتمالا عفونت باشه

حالا باید حتما پیگیر دکتر باشم بفهمم

ببین مامان من زیاد درد نداشته خانواده پدرم دردشون زیاد بوده ولی از همون اولین باری ک پریود شدن درد ه ...

همیشه پریودیا یجور نیست عزیزم شایدم بخاطر همون عفونته که داری

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲