2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوزش معده  خستگی ورم شکم درد لگن عقب افتادن پریود درد تخمدونا در ایام تخمکگذاری

ای وای من همه رو دارم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️☹

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 
عزیزم عرق فراسیون بخور. یک استکان بعد از هر وعده غذایی. میتونی درباره ش سرچ کنی. عااالیه

عرق فراسیون یه مدتی خوردم هنوزم هم دارم تو خونه

به نظرت تو یه ماه میتونه کیست رو خوب خوب کنه؟

سوزش معده  خستگی ورم شکم درد لگن عقب افتادن پریود درد تخمدونا در ایام تخمکگذاری

ینی اگه کیست داشته باشی و تنبلی باردار نمیشه شد

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 
ینی اگه کیست داشته باشی و تنبلی باردار نمیشه شد

شاید

منم تازه فهمیدم

بدی کارمن اینجاس تیروییدمم کم کاره اول باید اونو درمان کنم وقتی نرمال شد بعد برم دارو برا تخمک بگیرم

ولی تمام سعی من اینه ک همزمان با درملن تیروییدم کیست و تنبلی تخمدانم هم درمان بشه

عزیزم عرق فراسیون بخور. یک استکان بعد از هر وعده غذایی. میتونی درباره ش سرچ کنی. عااالیه

عزیزم چقدر خدا دوستت داره که بدون مصرف دارو باردار شدی برا منم دعا کن معلومه دلت پاکه.ایشالا سالم بیاد بغلت

عرق فراسیون یه مدتی خوردم هنوزم هم دارم تو خونه به نظرت تو یه ماه میتونه کیست رو خوب خوب کنه؟

عزیزم من کیست ۶ سانتی داشتم که خونریزی کرده بود. با یک ماه عرق فراسیون خوب شد. البته من سیاهدانه و عسل هم خوردم و همین طور عرق تراسک. یعنی هر سه تا رو با هم میخوردم ولی به نظرم اصلش فراسیون هست. در ضمن عرق فراسیون نباید بیش از ۴۰ روز خورده بشه و همچنین در ایام پریودی نخور چون خونریزی رو زیاد میکنه

عزیزم چقدر خدا دوستت داره که بدون مصرف دارو باردار شدی برا منم دعا کن معلومه دلت پاکه.ایشالا سالم بی ...

مرسی دوستم. عزززیزززم فقط لطف خدا شامل حالم شده که البته به نظرم از دعای مادرم هست. چشم حتما قابل باشم سر نماز دعاتون میکنم. انشاءالله که خیر و شادی و سلامتی سر راهتون بیاد🌹🌹🌹

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792