2777
2789
عنوان

کدومو بدم ؟! + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 60 پست
یکی نیست بگه خدا خفت کنه چرا ۴ تا گرفتی که یادت بره البته قبلش خدا اون زنا رو خفه کنه وگرنه این هم ...

اگه اشتباه نکنم دوتا از زنهاش بزرگتر از خودشن

چشم من بگو چی دیدی غصه خوردی/چیکه چیکه چند تا ناودونو شمردی/چشم من تو پا به ماهه چند تا بغضی/دیگه داده هرچی ابره درآوردی/میدونی چند تا نمازتو شکوندی؟چندتا ربنای نیمه کاره خوندی؟شونه های آسمون تر شده بس کن/میبینی خدارو تا گریه کشوندی/آخه میدونی چند تا نمازتو شکوندی؟چندتا ربنای نیمه کاره خوندی؟شونه های آسمون تر شده بس کن/میبینی خدا رو تا گریه کشوندی/آخه چشم من دنیا به دیدن نمی ارزه/قصه هاش که به شنیدن نمی ارزه/اما گاهی واسه تو وقتی غریبی/قلب آسمونا از غصه میلرزه/  چشم من حرمتِ اشکاتو نگه دار/میدونی چند تا غروبو گریه کردی؟قطره قطره آب شدن ثانیه هامون/بس که لحظه های خوبو گریه کردی!چشم من حرمتِ اشکاتو نگه دار/میدونی چند تا غروبو گریه کردی؟قطره قطره آب شدن ثانیه هامون/بس که لحظه های خوبو گریه کردی!تو میگی خیابونا شکنجه گاهن/آینه های دل شکسته رو سیاهن/کاشکی باورت بشه ابرکِ خیسم/هنوزم چند تا ستاره بی گناهن/هنوزم یکی نشسته روی ابرا/نگران کفترای یا کریمه/دیگه وقته خنده های بی بهونست/چشم من گریه نکن خدا کریمه!هنوزم یکی نشسته روی ابرا/نگران کفترای یا کریمه/دیگه وقته خنده های بی بهونست/چشم من گریه نکن خدا کریمه!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی خدا وکیلی من به شخصه سرم به زندکی خودمه کسی بیاد بگه فلانی این کار رو کرده من میگم به من چه خودشون می دونند راصی هستند من چه کارم از شرایط اونهام هبر نداذم ولی فیلم پر کنی وبخوای تبلیغ کنی دیکه جنبش جداست

خاک تو سر اون زنا 

بعدش همه هم خانه دار بودن مردای دیگه با کلی سن و سال که ازشون میگذره  از راه حلال نمیتونن خرج یه خونواده رو بدن این مردک.... چطور 4 خونه رو خرج میده اونم با این سن کم  الله اعلم 

اینجا همه چی درهمه 
توی به خونه هستن همشون ولی خرج بالاست این ازکجا درمیاره هم معلومه .....

اونی که نون حلال زحمت کشیده درمیاره اصلن دنبال این کثافتکاریای شرعی نمیره 

اینجا همه چی درهمه 
اونی که نون حلال زحمت کشیده درمیاره اصلن دنبال این کثافتکاریای شرعی نمیره 

زن چندم شرط و شروط داره

تو همین مستنده زیرش یه مقاله از امام خمینی بود که وقتی فهمیده استادش مجدد زن گرفته، ایشون ناراحت شدن و دیگه سراغ اون استاد نرفتن. تقریبا یه همچین چیزی نوشته بود

چشم من بگو چی دیدی غصه خوردی/چیکه چیکه چند تا ناودونو شمردی/چشم من تو پا به ماهه چند تا بغضی/دیگه داده هرچی ابره درآوردی/میدونی چند تا نمازتو شکوندی؟چندتا ربنای نیمه کاره خوندی؟شونه های آسمون تر شده بس کن/میبینی خدارو تا گریه کشوندی/آخه میدونی چند تا نمازتو شکوندی؟چندتا ربنای نیمه کاره خوندی؟شونه های آسمون تر شده بس کن/میبینی خدا رو تا گریه کشوندی/آخه چشم من دنیا به دیدن نمی ارزه/قصه هاش که به شنیدن نمی ارزه/اما گاهی واسه تو وقتی غریبی/قلب آسمونا از غصه میلرزه/  چشم من حرمتِ اشکاتو نگه دار/میدونی چند تا غروبو گریه کردی؟قطره قطره آب شدن ثانیه هامون/بس که لحظه های خوبو گریه کردی!چشم من حرمتِ اشکاتو نگه دار/میدونی چند تا غروبو گریه کردی؟قطره قطره آب شدن ثانیه هامون/بس که لحظه های خوبو گریه کردی!تو میگی خیابونا شکنجه گاهن/آینه های دل شکسته رو سیاهن/کاشکی باورت بشه ابرکِ خیسم/هنوزم چند تا ستاره بی گناهن/هنوزم یکی نشسته روی ابرا/نگران کفترای یا کریمه/دیگه وقته خنده های بی بهونست/چشم من گریه نکن خدا کریمه!هنوزم یکی نشسته روی ابرا/نگران کفترای یا کریمه/دیگه وقته خنده های بی بهونست/چشم من گریه نکن خدا کریمه!
زن چندم شرط و شروط داره تو همین مستنده زیرش یه مقاله از امام خمینی بود که وقتی فهمیده استادش مجدد ز ...

با همین شرط و شروط خودشونو توجیه میکنن برا کلاه شرعی 

والا خانومای این مرده که همه تحصیلکرده و جوون و سالم بودند لابد مغز خر خوردن که راضی به هوو شدن 

اینجا همه چی درهمه 
با همین شرط و شروط خودشونو توجیه میکنن برا کلاه شرعی  والا خانومای این مرده که همه تحصیلکرده و ...

نمیدونم والا اینم حرفیه

پسره حالا۳۰سالش هم نشده ۴تا زن گرفته از گیلان و بوشهر ومازندران و خراسان حنوبی

آخونده ها 

الان تقش دراومده 

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
زن چندم شرط و شروط داره تو همین مستنده زیرش یه مقاله از امام خمینی بود که وقتی فهمیده استادش مجدد ز ...

دقیقاً  اینا کار  دشمنه که بنیان خانواده رو سست کنن و نظام رو بهم بریزن   یه جور جنگ نرمه

چون نظر رهبر غیر از اینه و کاملاً هم با این موضوع مخالفند    حالا یه عده بی پدر مادر میخوان زنا رو از زندگی سیر کنن   و. .....

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
2790
2778
2791
2779
2792