2777
2789
عنوان

کدومو بدم ؟! + عکس

601 بازدید | 60 پست

نظر بدین

چشم من بگو چی دیدی غصه خوردی/چیکه چیکه چند تا ناودونو شمردی/چشم من تو پا به ماهه چند تا بغضی/دیگه داده هرچی ابره درآوردی/میدونی چند تا نمازتو شکوندی؟چندتا ربنای نیمه کاره خوندی؟شونه های آسمون تر شده بس کن/میبینی خدارو تا گریه کشوندی/آخه میدونی چند تا نمازتو شکوندی؟چندتا ربنای نیمه کاره خوندی؟شونه های آسمون تر شده بس کن/میبینی خدا رو تا گریه کشوندی/آخه چشم من دنیا به دیدن نمی ارزه/قصه هاش که به شنیدن نمی ارزه/اما گاهی واسه تو وقتی غریبی/قلب آسمونا از غصه میلرزه/  چشم من حرمتِ اشکاتو نگه دار/میدونی چند تا غروبو گریه کردی؟قطره قطره آب شدن ثانیه هامون/بس که لحظه های خوبو گریه کردی!چشم من حرمتِ اشکاتو نگه دار/میدونی چند تا غروبو گریه کردی؟قطره قطره آب شدن ثانیه هامون/بس که لحظه های خوبو گریه کردی!تو میگی خیابونا شکنجه گاهن/آینه های دل شکسته رو سیاهن/کاشکی باورت بشه ابرکِ خیسم/هنوزم چند تا ستاره بی گناهن/هنوزم یکی نشسته روی ابرا/نگران کفترای یا کریمه/دیگه وقته خنده های بی بهونست/چشم من گریه نکن خدا کریمه!هنوزم یکی نشسته روی ابرا/نگران کفترای یا کریمه/دیگه وقته خنده های بی بهونست/چشم من گریه نکن خدا کریمه!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نظر چی  اخه 

😑

از این تایپکا نزنید اینم نظرم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بدم اومد 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

ای کاش ما زنا هم میگفتیم کدومشو بدن 😐😠

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧