2777
2789

سوخاریش کن

درسته بزن تو تخم مرغ و بعدم پودر سوخاری بعدم روغن سریع سرخ میشه 

اگر درست کردی جای منم خالی کن

میتونی دلمه قارچ یا همون قارچ شکم پر هم درست کنی توش و خالی کن موادی مثل مواد سس ماکارانی درست کن بریز توش بعدم پنیر پیتزا بریز روش بزار تو فر فکر کنم ۲۰ دقیقه ای حاضر باشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاز و قارچ رو نگینی خورد کن،البته قارچ و درشت تر خورد کن،بعد با هم سرخ کن ورب گوجه بزن(البته باید بذاری آب قارچ بخار بشه)

یا میتونی این دوتا رو سرخ کنی بعد روش تخم مرغ بشکنی

یا اینکه بعداز پیاز و قارچ و فلفل دلمه و سوسیس سرخ کنی بعد گوجه بریزی وقتی پخت پنیر پیتزا بریز روش فوق العاده میشه