فقط میدونین چیه من علایمارو داشتم بعد اقدام الان که یه هفته به پری مونده همشون رفتن فقط شکم درد پری ...
این علائما حتما بخاطر حاملگی نیست چون تو اقدامی هورمونای بدن بهم میریزه و یسری علائم ظاهرمیشن که خیلی شبیه بارداریه اینارو میگم بدونی که ازاین به بعد خیلی برات پیش میاد ، و علائم سندرم پیش از قائدگی و بارداری خیلی خیلی شبیه همن حتی بعضیا پیش از پریودشون حالت تهووام دارن پسسس عزیزم شماکه اول راهی زیاد به علائم دل خوش نکن چون بیشتر ناامیدت میکنه من خیلی ماها شده بود که علائم حاملگی و داشتم ولی پریود میشدم
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
عزیزم درد سینه هاتون پهلوهای سینه بود یا نوک سینه؟؟من ۷ ۸ روز مونده ب پریودیم درد سینه دارم اقدام کرده بودم
میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
رها جان اولین اقداممه نمیدونم علایمه یا نه یه هفته هم به پریم مونده
سلام عزیزم منم ۵ ۶روز مونده ب پریودیم مبارک باشه ان شاالله خیرشو ببینی و سالم و صالح بدنیا بیاریش، میگم چ علائمی داشتی دقیقا؟من سینه چپم تیر میکشه، درد زیر دل دارم
میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم