2777
2789
منم بی بی زدم ولی زود بود شنبه بازم میزنم مرسی عزیزم

عزیزم بی بیایی که قبل موعد میزنی بعضیاش کاذبه منم چندبار قبل موعد زدم هاله داشت ولی روز موعدم منفی میشد و ناامیدم میکرد بنظر شما صبرکن تاموعدت

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشاالله كه حامله ي گلم  خواهر خودمم دو ساله منتظره😔😔

انتظار سخته درکش میکنم انشاالله دامن همه منتظرا سبز بشه و مادربشن

عزیزم بی بیایی که قبل موعد میزنی بعضیاش کاذبه منم چندبار قبل موعد زدم هاله داشت ولی روز موعدم منفی م ...

امروز ۲۴ پری دیگه راستش بچه ها عکسشو دیدن اینجا گفتن امیوار باش اگه نبودی همون هاله هم نبود حتی تا فردا صب هم نگه میداشتی عکسشو برات میزارم ببین

امروز ۲۴ پری دیگه راستش بچه ها عکسشو دیدن اینجا گفتن امیوار باش اگه نبودی همون هاله هم نبود حتی تا ف ...

انشاالله که بارداری عزیزم ،استرس همه چی و خراب میکنه فعلا بزار تا شنبه یکشنبه دوباره بی بی بزن ببین اگه اینم مثبت شد برو ازمایش

انشاالله که بارداری عزیزم ،استرس همه چی و خراب میکنه فعلا بزار تا شنبه یکشنبه دوباره بی بی بزن ببین ...

اصلا استرس ندارم فقط اقدام اولمه و بدنم علایمی هم که داشت از دست داده 

فقط میدونین چیه من علایمارو داشتم بعد اقدام الان که یه هفته به پری مونده همشون رفتن فقط شکم درد پری ...

این علائما حتما بخاطر حاملگی نیست چون تو اقدامی هورمونای بدن بهم میریزه و یسری علائم ظاهرمیشن که خیلی شبیه بارداریه اینارو میگم بدونی که ازاین به بعد خیلی برات پیش میاد ، و علائم سندرم پیش از قائدگی و بارداری خیلی خیلی شبیه همن حتی بعضیا پیش از پریودشون حالت تهووام دارن پسسس عزیزم شماکه اول راهی زیاد به علائم دل خوش نکن چون بیشتر ناامیدت میکنه من خیلی ماها شده بود که علائم حاملگی و داشتم ولی پریود میشدم

درد پریودی و درد سینه 

عزیزم درد سینه هاتون پهلوهای سینه بود یا نوک سینه؟؟من ۷ ۸ روز مونده ب پریودیم درد سینه دارم اقدام کرده بودم

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
رها جان اولین اقداممه نمیدونم علایمه یا نه یه هفته هم به پریم مونده

سلام عزیزم منم ۵ ۶روز مونده ب پریودیم مبارک باشه ان شاالله خیرشو ببینی و سالم و صالح بدنیا بیاریش، میگم چ علائمی داشتی دقیقا؟من سینه چپم تیر میکشه، درد زیر دل دارم

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

منم اولین اقدامم بود این ماه ۵ماه ازدواج کردیم

سلام عزیزم منم ۵ ۶روز مونده ب پریودیم مبارک باشه ان شاالله خیرشو ببینی و سالم و صالح بدنیا بیاریش، م ...

سلام ممنون عزیزم فعلا تا آز ندم و ۱۸ دی که پریودیه پشت سر نگذرونم نمیتونم اعتماد کنم.