2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این ادم من😟🍏

229 بازدید | 21 پست

سلااام

خب من یه مسعله ای دارم میخوام باهاتون درمیون بذارم اگر تجربه دارید و قابل میدونید راهنماییم کنید😘🍃🍎 

من دانشجو ام.دو هفته اس با یه پسری که تو دامشگامون بود.و امسال فارغ التحصیل شد در ارتباطیم

فقط همو دیدیم ی بار ت دانشگا ک اون اومده بود دوستاشو ببینه

خلاصه ی مدته پیام میدیم .تو اینستا بودیم اول

دو دفه بم تلگرامشو شمارشو داد.

ازون جایی ک یه غروری توشه خیلی اصرار نمیکنه.

و اینک همش نگرانه اینک مزاحم نباشه و اویزون ب نظر نیاد.

خلاصه مدتیه حرف میزنیم خیلی ماهه😊ظاهرش خیلی جدی و بد اخلاق ب نظر میرسه اما واقعا الان میبینم چقد ماهه.یه مهربونی و انرژی مثبت خاصی توشه.نمیدونم چرا اما خیلی حس خوبی دارم بهش.

غیر مستقیم هم تحقیقات کردم از سال بالایی هامون درموردش😑 تایید شده اس.

خلاصه وابسه اش شدم.

اما مشکلم اینکه شروع نمیکنه اول پیام بده.ینی میکنه ها اما کم

چون واقعا میترسه حس کنه اویزونه.اینو خودم درک کردم از رفتاراش .

و اینکه میترسه ابراز علاقه کنه دو روز دیگ اگ من گفتم نه

بگه من پیشنهادی نداده بودم ک ..کلا میخواد حرفی نزده باشه ک نتونه بعدش جمعش کنه.

مغرور محافظه کار..ب قول خودش افتماد ب نفس ندارم.عزت نفس ک دارم😑😑😑 

الان دو روزا پیام ندادیم ب هم

من نمیتونم دیگ اول بش پیام بدم.چون دفه اخر ی طوری حرف زدم باهاش 😑اگ اول پیام بدم میفهمه ک درگیرشم😑 

هرچند میدونه قطعا.و منم میدونم اونم تمایل داره بم.

اخه میدونه که من جواب خیلیارو ندارم تو دانشگامون.ک اونم میشنایتشون.وقتی جواب اینو دادم ینی واسم متفاوته.

الان چیکا کنم بم پیام بده؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

علاقه ای باشه  خودش بهت  پیام میده و میاد سمتت    بهتره    زیاد فکرت و درگیر نکنی    چون اگه یه موقع  اون چیزی که دوس داری نشه ظربه  میخوری    بزار  اون   بیاد سمتت     به روی خودت نیار  

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
2804
2805
پیام نده کسی که عاشقه یه لحظه دوری رو تحمل نمیکنه. شما یک دوست ساده ی براش

نه عاشقم نیست

منم عاشقش نیسم

فقط خوشم میاد ازش

اون خودش روز اول غیر مستقیم بم گف من تا کسی و نشناسم عاشقش نمیشم.

ازیناس ک طول میکشه تا عاشق شه

اما عاشق ک بشه پایبند می مونا

خودش غیر مستقیم بم گف خوشم میاد ازت میخوام بشناسمت 

خودش آویزون نمیشه حتماآدمای آویزون هم خوشش نمیادباسیاست رفتارکن

😟 اره. من ک پیام نمیدم بش

این هفته اگ پیام نده دیگ کاریش ندارم

اما خوشم میاد ازش😑 میخوام جذبش کنم

2801