تجربه بچه ها
عزیزم چند باری برای برداشتن موهای زائد از پودر نوره استفاده کن همون واجبی بدبو
کلی از مشکلاتت رو حل میکنه
برای عفونت هم هرروز دمکرده پونه نعناع و آویشن یه لیوان بخور
منن اینطوری میشم بعد رابطه گاهی اوقات سوزش ادرار میگیرم عنبر نسا دود کن و شلوارتو در بیار و بزار دودش بره زیرت
آره از عطاری بگیر دود بده دودش چند بار توی روز بهت بخوره تا چند روز ادامه بده
مستقیم به اون ناحیه دودش بخوره
اره عنبر نسا خیلی خوبه احتمالا شوهرت هم مبتلا هستش مرتب میگیری به اونم بگو هر روز لباس زیرش رو عوض کنه موهای زائدش رو با نوره بزنه و قبل رابطه خودش رو بشوره مایعات هم خیلی بخور زود به زود برو دستشویی دستشوییت رو اصلا نگه ندار
اگه اجر پیدا نکردی حوله رو با اتو گرم کن بشین روش چند بار تو روز انجام بده گرماش میتونه سردی رو از مثانه و شکمت بکشه بیرون
عزیزم من دوماهه پشت سرهم عفونت وخارش دارم هرچی زدم افاقه نکرد یه عطاری بهم گفت یه قاشق مرباخوری پودر نوره رو بریز تویه آفتابه آب درروز چندبار خودتو باهاش بشور ازدستمال نخی هم برای خشک کردن خودت استفاده کن الان چندروزه از خارش هیچ خبرررررری نیست امتحانش کن حتما
حتما حتما قبل و بعد از رابطه برو دسشویی و ادرار داشته باش و خوب خودتو بشور
زیادزیادزیاد مایعات بخور مخصوصا اب و هندوانه و چای کمرنگ
عرق خارشتر و کاسنی عااااااااالیه.روزی هشت تا لیوان از مایعاتی که نوشتم بخوری زود خوب میشب .
خر بی برکتی بوده دفعیاتش به دردت نخورده 😁 بابونه و اسفند رو با هم دم کن یه مقدار نمک دریا بریز توش صافش کن چهار بار در هفته استفاده کن یا بصورت واژینال شستشو بده یا بشین تو آبزنش من که از همین ترکیب نتیجه گرفتم برای رفع سوزش هم با شیر بشورش
ببین اسفند و بابونه رو خوب بشور گرد و خاک نداشته باشه یه مشت نمک بریز یه شب خیسشون کن بعد با همون آب بزار دم بکشه رنگش قهوه ای تیره میشه کامل صافش میکنی بهتره با جوراب نو نازک صافش کنی که زلال باشه اگه حجمش زیاد بود میریزی
تو وان یا تشت بزرگ و نیم ساعت میشینی توش اگه اسفند و بابونه ت کم بود بصورت واژینال شستشو میدی با سرنگ تمیز