2777
2789
عنوان

اشپزا بيان

179 بازدید | 30 پست

خانوما من همه غذاهام خوشمزه ميشه

فقط سرخ كردن بلد نيستم.چيز سرخ كردني باشه خرابش ميكنم.مثلا شامي ميخام درست كنم (تو شامي كاملا خام ميمونه اما بيرونش سرخ ميشه و ميسوزه

شما شامي چجوري سرخ ميكنين؟؟؟

من امروز ميخام شامي درست كنم اما توش سيب هم ميخام رنده كنم شوهرم باسيب زميني دوس داره

يادم بدين؟؟

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

وقتی میندازه توی روغن وسطاشو چنگال بزن تا وسطش خوب مغز پخت بشه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کم بزار زیرشو با فرصت درست کن عجله نکن

دقيقاً

من زيرشو زياد ميكنم ميسوزن

اما زيرشو كم هم ك ميكنم حالتي اب ميندازن

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

اگه تو روغن میندازی اولا روغن داغ داغ باشه بعدم در ماهیتابه راببین شعله هم متوسط کن تا مغز پخت شه

اره

من نميزارم روغنم خوب داغ بشه

سر قابلمه هم نميزارم

اگه تو روغن میندازی اولا روغن داغ داغ باشه بعدم در ماهیتابه راببین شعله هم متوسط کن تا مغز پخت شه

شعله كم ميكنم حالتي اب ميندازن

من‌نازک‌درست میکنم‌بعد زیرشو کم‌کم‌میکنم قشنگ‌مغزپخت میشه

من زيرشونو كم ميكنم حالتي اب ميندازن

اره من نميزارم روغنم خوب داغ بشه سر قابلمه هم نميزارم

خوب اشتباهاتت همین دیگه منم سرخ کردنی ها را به سختی یاد گرفتم کلی شامی خراب کردم تا یاد بگیرم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی