2777
2789
عنوان

شوهرم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 64 پست
این رفتارشون خیلی بده. بخدا من روزای عروسی یه چشمم اشک بود یه چشمم خون. نمیذاشت عروسی بگیریم درحالی ...

اره بابا واسه منم نمیذاشتن جشن عقد بگیریم و بزور گرفتم میگفتن ولخرجی 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
کی همسرم؟ نه اونقدرا هم موذی نیس. کافیه فقط قهر کنم باهاش حرف نزنم چند روز. حساب کار میاد دستش

خوب لِمش دستته

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا واسه منم نمیذاشتن جشن عقد بگیریم و بزور گرفتم میگفتن ولخرجی 

چی بگم اخه. دوتا پسر بیشتر نداره ک. هردتاسون خرج عروسیشونو خودشون دادن. 

ولی اخر زهر خودشو ریخت. مزخرف ترین اتلیه رو با بالاترین قیمت برامون گرفت. یعنی ب البوم و عکسام نگاه ویکنم اعصابم خورد میشه. ر...ید تو عروسیمون. معذرت میخوام اینو گفتم ولی واقعا فاجعه شده

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
خوب لِمش دستته

تقریبا. چون گاهی اوقات میبینی خودش قهر میکنه دیگه نمیخواد اشتی کنه درحالی ک من رو وادار میکنه زود اشتی کنم

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
چی بگم اخه. دوتا پسر بیشتر نداره ک. هردتاسون خرج عروسیشونو خودشون دادن.  ولی اخر زهر خودشو ریخ ...

مادرشوهر است دیگر کارش گند زدن و دو بهم زنیه . بابام میگه هرجای دنیا بری همین بساط پس حرص نخور

مادرشوهر است دیگر کارش گند زدن و دو بهم زنیه . بابام میگه هرجای دنیا بری همین بساط پس حرص نخور

اخه چرا اینطورین؟ بخدا من ب همسرم میگم اگه حامله شدم و خدا بهم پسر داد، تو کاراشون دخالت نمی‌کنم. نمیگم هرجا رفتین منم با خودتون ببرین. اونا خوش باشن، منم خوبم. همسرمم گفت فکر میکنی، اونقدر حسود میشی! منم تو دلم گفتم مگه من مادر توام؟!

تقریبا. چون گاهی اوقات میبینی خودش قهر میکنه دیگه نمیخواد اشتی کنه درحالی ک من رو وادار میکنه زود اش ...

واراد میکنه

میگم شوهرت ازیناییه که با موذیگری زورمیگه میگی نه

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜
اخه چرا اینطورین؟ بخدا من ب همسرم میگم اگه حامله شدم و خدا بهم پسر داد، تو کاراشون دخالت نمی‌کنم. نم ...

فک کنم طرز فکرشون قدیمی علتش همینه .اره خوب گفتی منم همیشه اینجوری فک میکنم احتمالا مادرشوهرهای اینده اینجوری خواهند بود چون تحصیلکرده و روشن فکر میشن 

واراد میکنه میگم شوهرت ازیناییه که با موذیگری زورمیگه میگی نه

😂😂😂😂چیکارش کنم اخه. اره زور میگه، تازه دو برابر منم جثه داره، من پیشش شبیه جوجه‌هام.

فک کنم طرز فکرشون قدیمی علتش همینه .اره خوب گفتی منم همیشه اینجوری فک میکنم احتمالا مادرشوهرهای ایند ...

اره طرز فکرشون بسیار بسیار قدیمیه. مخصوصا ک مادرشوهرمم از مادرش خط میگیره😒😒

منم همین فکرو دارم. ماها نباید بذاریم این نسل‌ها دوباره تکرار بشن. بخدا بده پشت ادم نفرین میریزن

منم تا میگم حوصلم سر میره شوهرم زودی میگه برو پیش مامانم منم میگم نمیخوام حوصلم نمیشه برم😑والا قبلنا اینقدر رک نبودم دیدم فایده نداره الان باصراحت حرفمو میزنم

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اره طرز فکرشون بسیار بسیار قدیمیه. مخصوصا ک مادرشوهرمم از مادرش خط میگیره😒😒 منم همین فکرو دارم. م ...

اره عزیزم ایشالا خدا بهمون ارامش بده و بتونیم اینارو تحمل کنیم 

منم تا میگم حوصلم سر میره شوهرم زودی میگه برو پیش مامانم منم میگم نمیخوام حوصلم نمیشه برم😑والا قبلن ...

شانس من خانوادمم اردبیلن. اینجا هیشکی رو ندارم. 

خوب میکنی، چه وضعشه اخه، فکر میکنن مامانشون فرشته‌ی اسمونیه

اره عزیزم ایشالا خدا بهمون ارامش بده و بتونیم اینارو تحمل کنیم 

ایشالا ایشالا

واسم دعا کن دکتر ک بعد عید اجازه داد اقدام کنیم زود حامله بشم دهن اینارو ببندم

ایشالا ایشالا واسم دعا کن دکتر ک بعد عید اجازه داد اقدام کنیم زود حامله بشم دهن اینارو ببندم

ان شاالله میشی❤😍