2777
2789
عنوان

شوهرم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 64 پست
منم کلا ندید میگیرم، ولی عوضی خیلی باسیاسته. تو روم حرف نمیزنه، پشت سرم حرفای دروغ به نافم میبنده

😐 از حسودیشه .توام زیاد نرو .زیادم حرفاتونو بهشون نگو بمونن تو خماری

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐 از حسودیشه .توام زیاد نرو .زیادم حرفاتونو بهشون نگو بمونن تو خماری

اوایل ک نامزد بودم رفتارش خوب بود، بعد ک خرش از پل گذشت روی واقعیشو نشون داد. ب جهازم گفت ات و اشغال خریده بابات. پدرشوهرم از خونه انداختمون بیرون. اون موقع ها نشناخته بودمش زیاد حرف میزدم براش، ولی الان دیگه نه. کمتر میگم و سعی میکنم کاهی اوقات وسط هفته بهشون سر بزنم. چون جمعه ها پایه ثابتمون خونه اوناست

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
خوب همین حرفایی رو که به ما زدی رو به شوهرتون بگید

قبول نمیکنه اخه. تازه چندبار بهش گفتم مامانت چرا اینطوری میگع؟ گفت شوخی میکنه. یا میگم چرا مادربزرگت این حرفو زده، میگه مادربزرگم و مادرم اونطوری نیستن. هر کی هر حرفی زده دروغ گفته

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
اوایل ک نامزد بودم رفتارش خوب بود، بعد ک خرش از پل گذشت روی واقعیشو نشون داد. ب جهازم گفت ات و اشغال ...

😐😐😐😐😐چقدر پررو و بی ادب . حالا خوبه باز تو میری خونه ش . من یکم دیدم پرروان و میخوان تو هرکاری دخالت کنن از اول رفت امدم محدود کردم . من ماهی یبارم نمیرم

😐😐😐😐😐چقدر پررو و بی ادب . حالا خوبه باز تو میری خونه ش . من یکم دیدم پرروان و میخوان تو هرکاری ...

چیکار کنم اخه. خونمو تو شیشه کرده. خیییییلی فضوله. هر کی بهم زتگ میزنه میگه کی بود؟ چی گفت؟ 

میرم دکتر زنان برای بچه، اول از جاریم میپرسه چی شد؟ مشکلش چیه؟ اونم ب دروغ میگه ب من نگفته، منو نذاشتن تو اتاق، دوباره زنگ میزنه به من ک اره نخواستم پیش جاریت بپرسم و اونم بدونه، دکتر چی گفت بهت؟

شما بزار رو حساب اینکه پیرن یه چیزی میگن  حرف باد هواس میاد و میره  تو خونه مشغول یاد گر ...

چه پیری اخه؟ اشتباه یه‌بار، دوبار، سه‌بار. 

بخدا جای بچه کوچیکشونم. چه وضعشه؟ دعوا میکنن باهم، ادم سرسام میگیره همش میخواد فرار کنه از خونه. 

نقاشی و خیاطی بلدم. ولی خب کاری نیستش ک انجام بدم😞

چیکار کنم اخه. خونمو تو شیشه کرده. خیییییلی فضوله. هر کی بهم زتگ میزنه میگه کی بود؟ چی گفت؟  م ...

وای نه   چقدر بد من باشم دیوونه میشم کلا اخلاق منو خانواده شوهزمم میدونن که بدم میاد کسی سرش تو کارم باشه 😂 فک کنم تو زیاد بهشون رو دادی 

چه پیری اخه؟ اشتباه یه‌بار، دوبار، سه‌بار.  بخدا جای بچه کوچیکشونم. چه وضعشه؟ دعوا میکنن باهم، ...

همه زن و شوهرا دعوا میکنن 

وقتی هم که پیر میشن بدتر میشن

وااای خیاطی که عالیه 

هر روز یه لباس جدید

وای نه   چقدر بد من باشم دیوونه میشم کلا اخلاق منو خانواده شوهزمم میدونن که بدم میاد کسی سرش ...

مامانم اون اوایل میگفت بهشون محبت کن، کاراشونو انجام بده فلان کن. عملا شده بودم کلفتشون، تا جایی ک مادرشوهرم برگظت بهم گفت تو ک به پسرم محرم شدی، دیگه شدی کلفت این خونه. منم برگشتم گفتم واسه کلفتی نیومدم. واسه خانومی اومدم. گفت نه این خرف قدیمیاست. گفتم قدیمیا زیاد حرف میزنن. 

تو نامزدی سه طبقه راهپله رو میگفت جارو کن. منو میذاشت خونه میرفت میگفت غذا درست کن. ظرفارو بشور. خونه رو جارو کن. منم ک ساده، انجام میدادم. بعد یه مدت اینا شدن وظیفه. ب جاریم میگفت میاد فقط میخوابه و میخوره. گفتم دروغ میگع همه کاراشو من انجام میدم. 

همه زن و شوهرا دعوا میکنن  وقتی هم که پیر میشن بدتر میشن وااای خیاطی که عالیه  هر رو ...

اخه تو حالت عادی دعوا ندارن. فقط وقتی ک من میرم خونشون. چون یبار صداشونو ضبط کردم، دیدم خیلی ارومن. همین ک اومدم خونه جیغ و داد. 

اره خوبع؛ ولی من اینقدر تنها موندم ک حوصله هیچ کاری رو ندارم متاسفانه. 

باورت نمیشه ذوق و شوق رمان نوشتن رو هم از دست دادم

مامانم اون اوایل میگفت بهشون محبت کن، کاراشونو انجام بده فلان کن. عملا شده بودم کلفتشون، تا جایی ک م ...

اره مامان منم میگفت برو بیا ال کن بل کن گفتم نه مادر من نمیخوام من میخوام بد باشم و راحت باشم تا اینکه خوب باشم و ناراحت باشم .بزار بگن من بدم مهم نیس . چون میدونستم اگه بهشون رو بدم سوارم میشن . این کارها وظیفه ما نیس 

ماشالله هنرمندید  میتونم بپرسم اهل کدوم شهر هستید

اصالتم اردبیلیه. ولی الان تهران ساکنم