2777
2789
عنوان

نکنه باردارم

149 بازدید | 15 پست

میترسم باردار باشم خدایی نکرده اینم سقط بشه چیکار کنم ؟؟ دوماه از سقط دومم میگذره و هنوز پریود نشدم حالتایی مثه سینه درد و حالت تهوعم دارم 

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

میتونه علایم پری باشه ایشالا هرچی صلاحته گلم علت سقطت چیه؟

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده

عزیزم اب سرد رو با یکی دوقاشق نشاسته گل قاطی کن بخور ...غلیظ باشه نه آبکی 

پاهات روگرم نگه دار 

درضمن اگه شک داری از بده معلوم بشه

باردار بودی باید آمپول هپارین بزنی برا جلوگیری از سقط ...یا شیاف استفاده کنی .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جفتش خود ب خودی ولی اولی از تشکیل نشدن قلبم بود سه هفته پشت هم سونو میرفتم میگفت رشد نکرده این یکیم هفته چهارم پنجم بود خودش رف

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
عزیزم اب سرد رو با یکی دوقاشق نشاسته گل قاطی کن بخور ...غلیظ باشه نه آبکی  پاهات روگرم نگه دار ...

دفه اول شیاف پروژسترون استفاده میکردم وقتی تموم شد دو روز بعدش به خونریزی افتادمو سقط شد اما ایندفه یه هفته بود فهمیدم رفت

عزیزم اب سرد رو با یکی دوقاشق نشاسته گل قاطی کن بخور ...غلیظ باشه نه آبکی  پاهات روگرم نگه دار ...

ینی زعفرونو زرشک و رازیانه و ی قرصم دکتر بهم داد گفت چنتاشو بخوری پریود میشی ب نام فنلین ولی هیشکدوم انگار تاثیر نداره انگار کلا برعکس عمل میکنه

دفه اول شیاف پروژسترون استفاده میکردم وقتی تموم شد دو روز بعدش به خونریزی افتادمو سقط شد اما ایندفه ...

پس ما استراحت مطلق باید باشی 

توالت فقط فرنگی ...

شیاف و امپول حتما باید استفاده کنی باردار بودی 

برا سقطت متاسفم امیدوارم به زودی فرزند سالم و صالح نصیبت بشه

ینی زعفرونو زرشک و رازیانه و ی قرصم دکتر بهم داد گفت چنتاشو بخوری پریود میشی ب نام فنلین ولی هیشکدوم ...

نه زعفرون و اینا رو اصلا استفاده نکن .

...

علت سقط مشخص نشده اره ....البته شصت درصد سقط ها بیعلت هستن یا مشخص نمیشن ...

منم سه تا سقط داشتم 

پس ما استراحت مطلق باید باشی  توالت فقط فرنگی ... شیاف و امپول حتما باید استفاده کنی باردار ب ...

اخه میدونین میخوام باردار شدم ب کسی نگم ایندفم ک گفتم و اخرش سقط شد مادر شوهرم ومامانم میدونستن بعد ک رفت زدم زیرش ک نخواد حرف بارم کنه الانم باردار باشم نمیگم ب هیچ کدوم و در اخر مجبورم ک از جام پاشم کار کنم خونشون 

نه زعفرون و اینا رو اصلا استفاده نکن . ... علت سقط مشخص نشده اره ....البته شصت درصد سقط ها بیعلت ه ...

نه ازمایش تشخیص سقطم دادم گفت سالمی فقط میگن اضافه وزن داری یعنی من نمیدونم نداریم کسی ک تپل باشه و بچه دارشه راحت؟؟؟ 

اخه میدونین میخوام باردار شدم ب کسی نگم ایندفم ک گفتم و اخرش سقط شد مادر شوهرم ومامانم میدونستن بعد ...

خوب به خاطر کار کردن و نگفتن جون بچه و خودتو به خطر ننداز ...

مثلا یه دروغ مصلحتی بگو و نرو 

میرم سرکار وکلاس و ...

سه ماهه اول محکم بشه جای بچه لااقل

نه ازمایش تشخیص سقطم دادم گفت سالمی فقط میگن اضافه وزن داری یعنی من نمیدونم نداریم کسی ک تپل باشه و ...

الهی عزیزم ...

نه والا دوست من انقدرررررر چاقه تا حالا سه بار حامله شده راحت ...

اینا میبینن طرف برا تشخیص سقط پول داده خرج کرده الکی یه حرف میزنن ...

این نشاسته که میگی برای چی خوبه؟

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
عین پروژسترون عمل میکنه و جای بچه رو سفت میکنه ....

اونوقت اگه باردار نباشیم چی باعث پریودی میشه